Lifestyle

Jeste li već naručili hranu online na dobartek.hr?

Jeste li već naručili hranu online na dobartek.hr?

dobartek.hr je servis za naručivanje hrane putem interneta dostupan u više gradova u Hrvatskoj. Svojim korisnicima omogućuje naručiti jela iz omiljenih restorana u tek par klikova mišem ili dodira zaslona mobitela. U inicijalnoj ponudi restorana u Zadru bili su Taxi pizza Urnebes, Zara Vita Bistro Grill, Ta-Va Pancake House, Fast food Toni i Bistro Stil, a navedenim se restoranima već u prvom tjednu pridružila i Pizzeria Maslina. Ekipa servisa dobartek.hr i dalje radi na širenju ponude u Zadru kako bi svojim korisnicima osigurala mogućnost naručivanja hrane online iz što raznovrsnijih restorana.

Ok, super. Ali ako želim dostavu hrane iz restorana, jednostavno nazovem restoran i naručim. Zašto koristiti dobartek.hr i naručivati online?

Iako nam mobiteli nikad više nisu bili u rukama nego danas, nikad manje nismo razgovarali na mobitel. To se pogotovo odnosi na mlađe generacije koje svoju potrebu za komunikacijom zadovoljavaju tipkanjem, slanjem glasovnih poruka i videozapisa te ostalim opcijama koje nude razne aplikacije i društvene mreže. I za njih je dobartek.hr idealan izbor jer im omogućuje naručiti hranu na sebi blizak način − u par klikova, odnosno dodira zaslona mobitela.

Ali dobartek.hr idealan je i za one koji vole rješenja koja štede vrijeme te ga istodobno stvaraju za druge stvari koje su ponekad važnije od pripreme ručka ili večere. Ponekad nam tih par klikova osigura provođenje više kvalitetnog vremena s onima koji nam najviše znače. Isto tako, dok idemo kući s posla ili s predavanja na sunčan dan, lako možemo naručiti hranu u hodu i dočekati je na svojim vratima, a možemo je i pokupiti osobno u restoranu, ako nam je usput. A dok smo na poslu, mogućnost naručivanja hrane putem interneta iznimno nam dobro dođe.

Dobro, sad mi je jasnije. Ali opet, koja je točno tu prednost za mene?

Prva je prednost naručivanje hrane bez potrebe za razgovorom i diktiranjem svih priloga i posebnih zahtjeva koje nekad imamo. Druga je prednost to što su na jednom mjestu navedeni svi restorani koji dostavljaju u odabrani grad i kvart, kao i restorani u kojima je hranu naručnu online moguće isključivo osobno preuzeti. Jela su u jelovnicima restorana razvrstana po kategorijama što osigurava preglednost ponude i jako dobro dođe u onim trenucima kad nismo sigurni što točno želimo jesti. Jela imaju detaljne opise, a uz njih su dostupni i popisi priloga pa znamo što s naručenim jelom dobivamo. Jednom kad se registriramo i unesemo adresu za dostavu, sustav je pamti pa je ne trebamo ponavljati prilikom sljedeće narudžbe, ali je isto tako uvijek možemo promijeniti ako naručujemo hranu na neku drugu lokaciju.

Restoranu je moguće i napisati napomenu prilikom dovršavanja narudžbe: ono kad ipak želimo da nam je meso pečenije ili da majoneze i senfa u sendviču bude mrvicu više. Postoji i opcija označavanja omiljenih jela koja se onda spremaju u izdvojenu kategoriju za još brže naručivanje. Iznimno je važno znati i da ekipa servisa dobartek.hr uvijek ažurno prati narudžbe i da se brine da svaki korisnik dobije naručenu hranu. Konačno, korisnici na dobartek.hr mogu komentirati naručena jela i na taj način pomoći drugima pri odabiru, kao i restoranima ukazati na ono što može biti bolje te pohvaliti ono što je odlično.

Sad mi je već sve skupa jasnije. A što ako mi se nešto ne sviđa ili mi nije jasno?

Mi se zaista uvijek trudimo biti što bolji. Korisnici se rado vraćaju na dobartek.hr i biraju ga upravo zato što znaju da brzo i pouzdano mogu doći do ukusnih zalogaja, i to preko svojeg pametnog telefona ili računala, gdje se god nalazili. Isto tako, znaju i da rado primamo preporuke za nove restorane, preporuke za dodavanje novih značajki te svaku konstruktivnu kritiku uvažavamo i nastojimo ispuniti očekivanja. Zato, ako još niste, naručite hranu online na dobartek.hr, uživajte u svakom svojem zalogaju i podijelite svoje iskustvo s nama, bilo e-poštom na info@dobartek.hr ili na našim društvenim mrežama.


Reci što misliš!