Lifestyle

#muškikantun

Pet pitanja koja nijedan muškarac ne želi da mu cura postavi

Pet pitanja koja nijedan muškarac ne želi da mu cura postavi

Kada se ovakva pitanja jednom postave, vaš odnos se može stubokom promijeniti

1. S koliko si cura do sada spavao?

Naravno, kada vas cura pita za broj djevojaka s kojima ste spavali ne misli na to koji broj cipela nosite. Iako ona izgara od znatiželje, koji god joj broj kažete – neće joj biti po volji!

2. Kakva je bila tvoja zadnja djevojka u krevetu?

Nijedan muškarac ne želi imati pored sebe djevojku koja je opsjednuta njegovom bivšom. Žene mogu doista postati pomalo opsjednute bivšom svog sadašnjeg, što i nije potpuno nerazumljivo. Čak i ako je radoznala oko razloga zašto ste prekinuli, sasvim sigurno će vam se kosa dići na glavi na pitanje; Kakva je bila u krevetu?

3. Kakvu pornografiju voliš gledati?

Ako je spremna uživati u njoj zajedno s vama, onda ok – no ako to pita iz čiste znatiželje – nema šanse da joj odgovorite na pitanje!

4. Gdje si naučio onu stvar koju jako volim?

Želi li ona doista da joj to otkrijete? Nismo sigurni da je pametno reći joj. Uostalom neka takve male tajne, bilo da ste ih ‘pokupili’ na našim stranicama ili naučili od neke bivše djevojke – ostanu samo vaše tajne.

5. Jesam li najbolja cura koju si ikad imao?

Eh, da, svaka bi djevojka voljela da je najbolja koju ste ikad imali, no što ako to ipak nije? Treba li joj reći istinu ili joj lagati? Što mislite?


Reci što misliš!