Lifestyle

astro

Mjesečni horoskop za travanj: Škorpionu će baš sve ići od ruke!

Mjesečni horoskop za travanj: Škorpionu će baš sve ići od ruke!

Kako će vam se zvijezde posložiti u travnju?

Ovan

Tijekom ovog mjeseca u prvom planu će vam biti obiteljski i emocionalni problemi iako ćete se i dalje truditi oko karijere, ali u mnogo manjoj mjeri.

Posao: Imat ćete uspjeha što se tiče financija, a rizične investicije će se isplatiti.

Ljubav: Postat ćete agresivniji što se ljubavi tiče što će dovesti rascjepa između vas i partnera. Morat ćete napraviti izbor u prijateljskim krugovima, stoga će na vama biti da prihvatite takve obaveze ili da ih odbijete. Ukoliko planirate trudnoću to će biti teže tijekom ovog mjeseca.

Zdravlje: Odlično zdravlje i dovoljno energije da izvršite sve obaveze. Ako počnete trenirati i zdravo se hraniti samo ćete poboljšati trenutno stanje.

Bik

Imat ćete potpunu kontrolu nad svojim privatnim i društvenim životom. Bit ćete u poziciji da donosite odluke koje će usmjeriti vaš život u pravom smjeru.

Posao: Karijera će biti u razvoju ovog mjeseca i svaki pokušaj u traženju posla će biti uspješan i sve na vašem radnom mjestu će vam biti podčinjeno. Financijski status će vam biti zadovoljavajući i razmišljat ćete kako da unaprijedite zaradu. Imat ćete mnogo potencijala kada je riječ o investicijama, što će vam donijeti veliku sreću.

Ljubav: U ljubavnom životu bit će mnogo nesuglasica koje možete riješiti kroz razgovor i uzajamno razumijevanje. Društveni život će vam također biti turbulentan.

Zdravlje: Izuzetno dobro zdravlje za ovo doba godine. Radite na tome da ojačate mišiće kako biste sačuvali dobro zdravlje.

Blizanci

Tijekom ovog mjeseca fokus će vam biti na karijeri i ostvarenju osobnih ciljeva. Samopoštovanje će vam biti jače i uz pomoć njega ćete moći ostvariti svoje snove.

Posao: Profesionalizam će vam biti na visokoj razini pa će karijera napredovati. Financijska situacija će biti teža ovog mjeseca jer neće svi vaši poduhvati imati uspjeha. Ovisno o broju troškova i vaša obitelj će biti u težem financijskom stanju.

Ljubav: Bit će dosta konfuzije i neslaganja između vas i partnera, jer će on osjetiti da ga zanemarujete zbog pažnje koju dajete svojoj karijeri.

Zdravlje: Zdravlje će biti izuzetno ovog mjeseca i morat ćete dosta vježbati da biste ga održali.

Rak

Imate predispozicije za uspjeh kao i za napredovanje u karijeri. Imat ćete djelomičnu kontrolu nad svojim napretkom, ali također će vam biti potrebna pomoć drugih kako biste u potpunosti uspjeli.

Posao: Zvijezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki utjecaj na vaš profesionalni uspjeh. Ukazat će vam se dobre poslovne prilike. Vaš financijski status će biti potaknut vašim profesionalnim povratkom i sve materijalne potrebe neće biti problem. Drugi izvori financijske podrške bit će od vaše obitelji, prijatelja kao i od vaših nadređenih.

Ljubav: Imat ćete odličan ljubavni i društveni život. Sjajno ćete se slagati s prijateljima i s obitelji što će ostaviti pozitivan dojam na vaš život. Veza s partnerom će biti odlična pa je povoljno vrijeme za trudnoću.

Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Kako biste poboljšali svoje blagostanje počnite se baviti kreativnim radom i umjetnošću kako biste opustili um i tijelo.

Lav

U centru pažnje ovog mjeseca bit će vam dragocjena iskustva, status na poslu kao i društveni život.

Posao: Što se tiče prognoze za travanj poslovni život će vam biti uspješan i ostvarit ćete sve ciljeve koje ste zacrtali u karijeri. Vaše financijsko stanje u ovom trenutku ispunjava vaša očekivanja i vaše investicije će biti od velike koristi za vas i vašu obitelj. Ovo će biti odličan trenutak da se upustite u rizične poduhvate, jer će na kraju dana donijeti plodove.

Ljubav: Imat ćete poteškoće u ljubavnom životu zbog nedostatka vaše pažnje. Također ćete imati teških trenutaka u održavanju svog društvenog kruga jer ćete se mnogo baviti svojim osobnim razvojem.

Zdravlje: Pozitivan zdravstveni status za ovo doba godine. Uživat ćete u opuštajućim trenucima, ali trebate i vježbati kako bi vaše zdravlje postalo stabilnije.

Djevica

Trošit ćete više vremena na duhovnost i posvetit ćete se humanitarnom radu. Zadesit će vas velika sreća ovog mjeseca i sve će ići u vašu korist.

Posao: Sposobni ste nadvladati izazove na koje nailazite u svom profesionalnom životu. Ovo je odličan mjesec za vas da unaprijedite svoje financijske šanse. Udruživanje s talentiranim ljudima također će vam dati osjećaj duhovne pripadnosti.

Ljubav: Odnos između vas i vašeg supružnika ili partnera će biti na probi ovog mjeseca zbog vašeg prkošenja i buntovne prirode. Nedostajat će vam sreća u braku zbog nepovoljnog položaja zvijezda.

Zdravlje: Fantastično zdravlje, kako mjesec napreduje poboljšavat će se i vaše zdravlje ako se pridržavate zdrave prehrane i treninga.

Vaga

Bavit ćete se tuđim problemima, a vaš uspjeh će ovisiti o suradnji s drugim ljudima. Bit ćete puni ljubavi, a društveni krug će vam se povećati. Nećete se baviti svojim problemima tijekom ovog mjeseca.

Posao: Uspjesi u karijeri će biti na fer razini, morat ćete se više potruditi kako biste postigli velike ciljeve. Vaši poslovni poduhvati će biti od velike koristiti za vašu financijsku situaciju. Dobit ćete financijsku podršku od svog partnera.

Ljubav: Ljubav će biti u zraku tijekom ovog mjeseca, naći ćete partnera na radnom mjestu ili u krugu prijatelja. Seksualnost će vam biti na vrhuncu zbog atraktivnosti kojom ćete plijeniti tijekom ovog mjeseca.

Zdravlje: Opustite se i prepustite duhovnosti kako biste se postarali za zdravlje cijelog bića.

Škorpion

Bit će vam potrebno mnogo koncentracije kako biste izgradili emocionalni status, ali i postigli potrebno blagostanje. Zbog vaše osobnosti povećat ćete krug prijatelja kojima ćete pomoći da ostvare svoje interese. Karijeru i osobni uspjeh ćete ostaviti po strani tijekom ovog mjeseca.

Posao: Imat ćete dodatnu prednost na radnom mjestu jer ćete biti dodatno fokusirani na svoju profesiju. Napravit ćete značajne pomake u svojim profesionalnim područjima. Ovog mjeseca ćete biti dosta inovativni i upustit ćete se u razne poduhvate koji će biti potpuni uspjeh. Vaš financijski status će biti mnogo stabilniji.

Ljubav: Ljubavni život će vam procvjetati, a vaš odnos sa supružnikom će biti jednako uzbudljiv kao i vaš društveni život. Ući ćete u odnose na radnim mjestima, kao i u krugu prijatelja. Povoljan period za trudnoću zbog bliskosti između vas i vašeg supružnika u ovom trenutku.

Zdravlje: Imat ćete sjajno zdravlje. Morate pametno razmišljati i višak posla raspodijelite svojim podređenima kako biste osigurali stabilno zdravstveno stanje.

Strijelac

Horoskop predviđa da ćete ovog mjeseca biti zabavna osoba i karijera i osobne ambicije u ovom periodu neće biti važne. Postići ćete značajne rezultate zbog svog samopouzdanja i inovativnosti. Trudit ćete se provoditi više vremena u druženju s obitelji.

Posao: Ovog mjeseca vaša karijera će biti dovedena u pitanje jer ćete dosta odmarati i vaša karijera će zahtijevati mnogo više napora. Imat će velike mogućnosti u traženju posla. Vaša financijska sredstva će biti u redu ovog mjeseca, tako da ćete se moći pobrinuti za svoju obitelj i troškove koje imate. Trebali bi paziti da ne trošite puno dok ne sredite rizičnu financijsku situaciju.

Ljubav: Ljubavni život će vam biti pun užitaka i ugodnih trenutaka. Seksualnost će vam biti na vrhuncu, a društveni krug će biti najčešći izvor emocionalnih odnosa.

Zdravlje: Zvijezde će vam dati prednost i vaše zdravlje će biti ohrabrujuće pozitivno. Bavite se fizičkom aktivnošću kako biste održali dobro zdravlje.

Jarac

Ovog mjeseca pažnju ćete usmjeriti na dobrobit vaše obitelji i vaše emocionalno stanje. Vaša osobnost će biti od velike pomoći drugim ljudima od kojih ćete dobiti veliku podršku.

Posao: Vaša karijera će imati manju stopu rasta s mnogo teških vremena. Samo emocionalna stabilnost će dovesti do pravog uspjeha u vašoj profesiji. Morat ćete napraviti ravnotežu pri trošenju svojih sredstava između zabavljanja i osobnog napretka.

Ljubav: Vaš ljubavni život neće biti tako stabilan kao što se očekivalo, ali s emotivnim promjenama moći ćete se upustiti u savršen odnos.

Zdravlje: Vaše zdravlje u ovom trenutku neće biti toliko dobro, a kako biste ga popravili potrebno vam je dosta opuštanja.

Vodenjak

U potpunosti ćete se usredotočiti na svoj interes, kao i na karijeru, koja će vas zauzvrat učiniti inovativnim. Bit ćete vrlo agresivni u poslu, a fokus će biti na promjeni, što će dovesti do savršenog učinka u postizanju ciljeva. Um će vam biti otvoren za promjene u budućnosti.

Posao: Podnijet ćete različite promjene u svojoj profesiji. Ostajanje na jednom radnom mjestu neće biti moguće jer ćete željeti promijeniti smjer u kojem vam ide karijera. Vaše financijsko stanje će biti šareno u ovo doba godine. Moći ćete zadovoljiti svoju potrebu za materijalnim stvarima bez ijednog problema.

Ljubav: Tražite partnera s kojim ćete biti kompatibilni. Zbog ovoga ćete imati tendenciju da se upuštate u različite veze, a potraga će brzo napredovati. Niste raspoloženi da se obvežete.

Zdravlje: Odlično zdravstvene stanje ćete održati ako se dovoljno opustite.

Ribe

Bit ćete zauzeti fokusiranjem na svoju financijsku stabilnost, duhovno iscjeljenje, kao i na dostignuća u karijeri. Društvene vještine će biti pojačane što će dovesti do pozitivnih ishoda u svemu što radite.

Posao: Vaša karijera će vrlo brzo napredovati što će dovesti do njenog razvoja. Morate biti mudri. Imat ćete odličan financijski napredak i mnogo prilika za ulaganja koja će se ostvariti. Ne riskirajte svoj teško zarađen novac.

Ljubav: Ljubav između vas i vaše voljene osobe će biti savršena u ovo doba godine. Seksualnost slobodnih Riba će ih navesti da se upuste u odnose sa susjedima ili prijateljima. Trudnoća je moguća zbog usklađenog odnosa između vas i partnera.

Zdravlje: Vaše zdravlje će biti fantastično. Ojačajte svoje duhovno biće kako biste izbjegli zloupotrebu supstanci.


Reci što misliš!