Lifestyle

#sexfiles

Koje su najčešće seksi fantazije današnjih djevojaka?

Koje su najčešće seksi fantazije današnjih djevojaka?

Baš poput muškaraca, i žene su željne uzbuđenja u svom životu. O čemu one razmišljaju i što priželjkuju? Možda se iznenadite...

1. Neodoljivi ljubavnik 

Jedna od najčešćih ženskih fantazija jest seks sa zgodnim i strastvenim muškarcem koji će je zadovoljiti više i bolje nego ijedan muškarac prije. Utješno je što se u toj ‘ulozi’ ponekad nađe njezin sadašnji partner, no vrlo češće se radi o potpunom strancu, prijatelju, kolegi s posla pa čak i nekoj slavnoj osobi.

2. Uzbudljiv(ij)i partner

Iznenadit ćete se, ali mnoge žene često imaju maštarije o vlastitim partnerima, ali u puno bolji ‘verzijama’ od onih koje doista imaju u stvarnosti. Naime, žene često maštaju da su im partneri kreativniji i bolji ljubavnici nego to doista i jesu. Savjet: pitajte stalno svoju dragu kako joj možete ugoditi!

3. Kolega, prijatelj, bivši…

Ako možete vi maštati o zgodnoj bivšoj djevojci, kolegici s posla ili pak nekoj prijateljici, zašto mislite da je vašoj partnerici zabranjeno imati slične maštarije? Sasvim je normalno da će ona ponekad fantazirati o tome – što bi bilo, kad bi bilo?

4. Dominacija 

Koliko god voljele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele i same preuzeti kontrolu ispod plahti i poželjeti pored sebe muškarca koji će ih bez pogovora slušati i ispuniti im svaku želju.


Reci što misliš!