Lifestyle

dobartek.hr

Naručivanje hrane putem interneta − trend u kojem se isplati sudjelovati

Naručivanje hrane putem interneta − trend u kojem se isplati sudjelovati

dobartek.hr, domaći servis za naručivanje gotovih jela putem interneta, dostupan je u Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Kaštelima, Solinu, Splitu i Zagrebu. dobartek.hr ima više od 100 restorana partnera u svojoj ponudi, a broj korisnika servisa veći je od 50.000.

U Zadru je moguće naručiti hranu online iz restorana Taxi Pizza Urnebes, Pizzeria Maslina, TA-VA Pancake House, Bistro Stil, Fast Food Toni i Zara Vita Bistro Grill.

Online naručivanje hrane idealno za sve koji traže jednostavnost, brzinu i učinkovitost

Jedna od velikih prednosti današnjice jest to što nas od ručka i večere dijeli doslovno par klikova. Naravno, sve u skladu s našim navikama koje u najvećoj mjeri zahtijevaju praktičnost i uštedu vremena, a i okrenuti smo digitalnim rješenjima koja nam upravo to i omogućuju.

Osim toga, u prošlosti je dostava hrane bila rezervirana za brzu hranu, ali danas sve više restorana koji nude razne vrste kuhanih i drugih jela sudjeluje na tržištu dostave jer potreba postoji, jer želimo isprobavati i istraživati razne okuse, i poznate i nepoznate, a želimo imati opciju odabrati da jela dođu nama, onda kad nama odgovara.

Više od 60 % naših korisnika omiljena jela naručuje baš preko svojih mobitela, a taj je postotak u stalnom porastu. Jer praktičnost, brzina i učinkovitost znače moći naručiti ukusni ručak ili večeru tijekom vožnje autobusom ili pješačenja do doma, tempirano taman onako da hrana stigne malo nakon nas.

Ili moći naručiti pizzu bez zvanja telefonom u park do kojeg omiljena pizzerija dostavlja. Ili moći naručiti hranu i iz restorana koji nema dostavu i pokupiti je usput, onda kad je gotova. Ili naručiti hranu online i pokupiti je bez čekanja u redu. Zato je dobartek.hr zaista idealna opcija za sve koji se pronalaze u navedenom.

dobartek.hr krati put do omiljenih okusa

Svi koji su isprobali online naručivanje hrane preko servisa dobartek.hr uvjerili su se kako je proces vrlo brz i jednostavan. Potrebno je tek otvoriti stranicu www.dobartek.hr, odabrati svoj grad i kvart te željeno jelo iz nekog od ponuđenih restorana. Onda jedino preostaje pričekati dostavljača i hranu ili je preuzeti osobno u restoranu, kako je god korisnicima praktičnije.

A u slučaju da negdje zapne, ekipa servisa dobartek.hr uvijek je spremna svojim korisnicima pružiti podršku: od narudžbe do dostave, ali i nakon toga, u slučaju nepredviđenih situacija. Uvijek rado primamo prijedloge, pitanja, komentare i kritike na naš rad kako bismo bili još bolji i uslužniji.

Također, prema uobičajenim praksama online sustava, naši korisnici imaju mogućnost komentiranja naručenih jela kako bi pomogli drugim korisnicima pri odabiru, ali i restoranima u unapređenju rada i ponude. I zato je doista važno pohvaliti odlično kako bi se zadržalo na toj razini i upozoriti na ono manje dobro kako bi se popravilo i kako se ne bi više ponovilo.

Ako još niste isprobali naručiti hranu online, napravite to baš sad, bilo da ste na poslu ili ušuškani u svojem domu. Mi smo najsretniji kad uživate u svakom zalogaju do kojeg vam put krati upravo dobartek.hr.

Sedam prednosti naručivanja hrane online na dobartek.hr:

1. Ekipa servisa dobartek.hr svojim korisnicima pruža podršku na svakom koraku narudžbe.
2. Nema potrebe za diktiranjem narudžbi, priloga i posebnih zahtjeva.
3. Restorani s dostavom u odabrani grad i kvart na jednom mjestu.
4. Jela su pregledno razvrstana po kategorijama i imaju jasno izražene cijene
5. Naručena je jela moguće platiti online.
6. Moguće je upisati posebnu napomenu za restoran.
7. Naručena jela i uslugu restorana moguće je komentirati te tako pomoći drugima pri odabiru.


Reci što misliš!