Lifestyle

muško ženski odnosi

Tri stvari koje otkrivaju samo muškarci koji su ludo zaljubljeni

Tri stvari koje otkrivaju samo muškarci koji su ludo zaljubljeni

Muškarci su uglavnom prilično zatvoreni kad su u pitanju emocije, pa tako bilo koja tema u tom pravcu obično uđe u slijepu ulicu ili se hitno mijenja u nešto lakše i jednostavnije - prije će vam priznati da se napio s frendovima kad vas nije bilo doma nego da ga nešto tišti.

Ipak, i tu ima iznimki, jer neke teme postaju lakše - no samo u slučaju kad je muškarac stvarno zaljubljen u svoju partnericu.

Stoga, ove tri teme mogu vam dati konačan odgovor na pitanje - voli li on mene stvarno ili sam mu samo usputna zabava?

Potreba za emocionalnom podrškom - muškarac će pokušati učiniti sve kako ne bi pokazao da mu je potrebna pomoć. Kada poznajete svog partnera dovoljno dobro, naučit ćete da osjećate bez riječi kada ga treba podržati. Ali bolje je da pitate direktno.

Seksualne fantazije - seksualnost se često prepliće s osjećajima krivnje i srama. I skrivene želje vaš partner može sakriti iza sedam brava. Pokušajte ga pitati o tome

Strah od gubitka voljene osobe - muškarci obično pokušavaju sakriti od svojih najmilijih činjenicu da i oni mogu biti uplašeni. On možda ne govori direktno o tome, ali se u stvari boji da će vas izgubiti. Pokušajte ga nekako pitati kako on zamišlja život bez vas.


Reci što misliš!