Lifestyle

sretno na natjecanju!

Vanja i Zoran Tokić: Zadarski bodybuilding prvaci spremni za novi izazov!

Vanja i Zoran Tokić: Zadarski bodybuilding prvaci spremni za novi izazov!

Sutra, 20. travnja Vanja (39) i Zoran Tokić (58) odlaze na 22. Državno prvenstvo Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu koje će se održati u Sisku. Vanja će se natjecati u kategoriji bikini fitness, a njen otac i trener u Body building masters kategoriji.

Vanja se bavi body budildingom tek nešto više od godine dana, i nakon prošlogodišnjih dobrih rezultata u Sisku, Bihaću, Opavi (Češka) i Mariboru (Slovenija) , odlučila je krenuti i dalje.

"Trening zapravo nije ni prestajao, tako da su se pripreme samo nastavile kroz svakodnevni trening u Gyms4you teretani. Na moju sreću uživam svakodnevnu pomoć Hrvatskog bodybuilding saveza i njenog predsjednika prof. Damira Sisera i njegove supruge, tako da ću na ovom državnom prvenstvu nastupiti za BBK Maksimir iz Zagreba'', kaže Vanja Tokić.

Vanja dodaje da su njena očekivanja odavno nadmašila sve zamišljeno te da će dati sve od sebe i pokazati formu u najboljem izdanju.

"Očekujem još jedno iskustvo više u tako kratkom periodu, ovo će mi biti 6. natjecanje u nadam se da ću ostati u vrhu", rekla je Vanja koja je jedina predstavnica Zadarske županije na natjecanju.

6d9384976af89ccc7d6ae68139557190.jpg?v=2Dodajmo ovome da Vanja u svibnju putuje na Europsko prvenstvo u body buildingu u Španjolsku (Santa Suzana) kao članica body building  reprezentacije Hrvatske te da će natupiti u Bikini masters kategoriji.

I ovoga puta od Tokićevih očekujemo dobre rezultate, a dodajmo i to da je Zoran Tokić najstariji natjecatelj iz Zadarske županije, ali i Hrvatske te da je do sada osvajao brojne nagrade. 
 


Reci što misliš!