Lifestyle

jeste li među njima?

Tri znaka kojima će zvoniti svadbena zvona u 2019.

Tri znaka kojima će zvoniti svadbena zvona u 2019.
PHOTOS.COM

Ako se nađete na ovom popisu, vrlo ste vjerojatno svoje vjenčanje detaljno isplanirale još u djetinjstvu. Znate kako će vam se djeca zvati i kakva će biti torta, a muža ste vjerojatno odabrali prema brižno sastavljenom popisu kriterija...

Ovan

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolijevaju. Međutim, oni “odabrani” kao da se poput feniksa rađaju iz vlastitog pepela, jer će pripadnice ovog znaka svog muškarca učiniti jačim, sretnijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju i odgajaju pobjednike. Kod njih nema odustajanja i predaje.

Lav

Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i nježne dušice te su iznimno odane obitelji. Ne kaže se bez razloga da se netko bori poput lavice. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih. Prema djeci se odnose zaštitnički i vjerujte nam, ne želite se miješati u njihove odgojne metode. Jedan je tračak izražene sumnje dovoljan da na sebe navučete sav gnjev svemira.

Rak

Žene rođene u znaku Raka spremne su napraviti sve za svog partnera, one su zapravo sinonim za bezuvjetnu ljubav - do zvijezda i nazad. Iako su ponekad, blago rečeno, dramatične i naporne, to se isplati istrpjeti jer su njihovi ulozi visoki. Njihova je životna misija stvoriti utopijsko i bezbrižno okruženje za svoju obitelj, koja im je uvijek na prvom mjestu. Odlične su domaćice, u njihovom se kućanstvu svi osjećaju ugodno i dobrodošlo.


Reci što misliš!