Lifestyle

#ženskikantun

Pet muškaraca u vašem životu kojih se svaki frajer užasava

Pet muškaraca u vašem životu kojih se svaki frajer užasava

Nema tog frajera kojega će sam spomen ovih mušaraca ostaviti ravnodušnim...

Vaš najbolji prijatelj. Ili bolje rečeno vaš sveprisutni najbolji prijatelj. Vi i on završavate jedno drugome rečenice, dijelite mnoštvo lijepih uspomena i ludo se zabavljate, a vašeg dragog to istinski užasava jer se redovito pita postoji li između vas dvoje nešto više od prijateljstva, je li se između vas ikada išta dogodilo, i hoće li se možda dogoditi ponovno.

Vaš(i) bivši. Već sama činjenica da vas je bivši ljubio, grlio i spavao s vama podiže tlak vašem dragom, iako ga vjerojatno dok ste bili u prijašnjoj vezi još uvijek niste niti poznavali. A tu su i brige postoje li još uvijek osjećaji prema bivšem te postoji li šansa da se vas dvoje pomirite. 

Vaš tata. On jako dobro zna da vaš tata zna što sve vas dvoje radite kada ste sami, jer je i on sam nekada davno bio u njegovoj koži, i to mu zasigurno ulijeva nervozu. Plus, uvijek mu se čini da vaš tata ima neki antipatični izraz lica kada je on u blizini. S vremenom će se opustiti i shvatiti da i jedan i drugi žele samo najbolje za vas. A mogli bi postati i jako dobri prijatelji i zajedno ići u ribičiju.

Vaš brat. Ili da budemo precizniji, vaš pretjerano zaštitnički nastrojen stariji brat. Koji mu je najvjerojatnije prvom prilikom uputio prijeteći pogled i očitao bukvicu o tome kakvo ponašanje zaslužuje njegova seka i kako će imati posla s njim ako njegova seka završi u suzama, njegovom krivnjom.

Vaš šef. U svakom je frajeru prisutna manja ili veća doza ljubomore pa mu zasigurno nije svejedno kada se sjeti vašeg šefa koji vas redovito gleda i radi s vama. A ako vam je šef kreten koji vas svakodnevno maltretira, vaš je dragi ponovno u nezavidnoj poziciji budući da bi se najradije sam obračunao s njim, a svjestan je kako bi time samo pogoršao stvar. U svakom slučaju, vaš mu šef definitivno nije omiljena osoba u životu.


Reci što misliš!

 Izdvojeno