Lifestyle

#sexfiles

Petnaest zanimljivih činjenica koje vode do (još) boljeg seksa!

Petnaest zanimljivih činjenica koje vode do (još) boljeg seksa!

Evo kako iz svakodnevnih situacija izvući maksimalnu korist za oboje!

1. Lagana vožnja biciklom, ali s većim opterećenjem, to jest u višoj brzini, u četiri će tjedna povećati vašu razinu testosterona za 97 posto. To je osobito dobra vijest ako do partnerice putujete biciklom.

2. Dok dvoje zaljubljenih razgovara, gledaju jedan drugoga u oči 75 posto vremena. Oponašajte to i njezin će vas mozak povezati s ljubavlju.

3. Sjeckajte, kuhajte, perite, spremajte… Podjela kućnih poslova smatra se dokazom ljubavi.

4. Umjereno potamnjela koža ženama je najatraktivnija. Umjereno, ne reš pečeno!

5. Prakticirate li jogu jedan sat na dan, trostruko ćete dulje izdržati u krevetu. Prosjek je 7,3 minute, dakle dobit ćete još 14,6 minuta.

6. Gotovo 73 posto žena izjavilo je da mrze prljave nokte te prljave i neuredne ruke kod muškaraca. Dodajte toplo maslinovo ulje vodi te time “zagladite” ruke.

7. Androgeni hormon zadužen je za njezinu seksualnu žudnju. Njegova je koncentracija najveća između desetog i četrnaestog dana menstrualnog ciklusa. Pamtite, pišite, zbrajajte, oduzimajte…

8. Na kuhinjskom stolu ostavite nekoliko časopisa. Kao i vas, nju će također privući vizualni podražaji. No nemojte pretjerivati i podmetati pornografske časopise – pristojne erotske fotografije učinit će svoje.

9. Kod žena se tijekom sportskog natjecanja razina testosterona povećava 49 posto. Otiđite na partiju tenisa ili badmintona. Pobjeda je vaša, bez obzira na rezultat.

10. Kad uhvatite njezin pogled, uvucite obraze da vam čeljust izgleda isklesano. Žene traže muževne oznake koje indiciraju seksualnu moć.

11. Gledanje filmova strave i užasa povećava razinu njezina adrenalina i priprema je za uzbuđenje. Kad joj srce počne lupati kao jureća lokomotiva, vrijeme je za akciju…

12. Ležite li sat vremena na suncu, razina testosterona povećat će se za 69 posto, a to udvostručuje količinu seksa kojeg biste mogli imati u sljedećih osam sati.

13. Upotrebljavajte gel za tuširanje s mirisom sjemenki bundeve. Lagano će pojačati krvotok prema vašem penisu, a to će vam pomoći održati snažnu erekciju.

14. Žene privlače muškarci koji dlake na prsima drže pod kontrolom. Idete li često u teretanu, trenirajte malo i trimerom.

15. Stanite posred sobe. Žene prirodno gravitiraju prema središnjim područjima, a i bit ćete u njihovu vidokrugu četiri puta više nego da stojite negdje uza zid.


Reci što misliš!