Lifestyle

#astrologija

Pun mjesec u Škorpionu 18. svibnja donosi velike promjene i vulkansku energiju

Pun mjesec u Škorpionu 18. svibnja donosi velike promjene i vulkansku energiju

Jačinu ovog punog Mjeseca 18.5. će mnogi osjetiti a utjecaj će trajati sve do 20.5. Mnoge osobe će u sebi osjetiti “vulkansku” energiju i značajne promjene će se događati za vrijeme ovog punog Cvjetnog Mjeseca.

U petak 17. svibnja će se također pokrenuti Uran i Venera iz Bika što će potaknuti duh slobode od svih ograničenja. Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi?

Ovaj položaj Mjeseca daje energiju, magnetizam, strasti, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, transformaciju, uništavanje ili samouništavanje.

Ovan

Vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka događanja u vašem domu koja se odnose na sigurnost i podršku vaših najbližih. Pun Mjesec će vas tjerati da preispitate financijske odluke koje ste već u velikoj mjeri riješili.

Nije vrijeme da sada vladate, malo se povucite i poštujte svoje vrijednosti pa vam predstoji lijepo iznenađenje.

Bik

Vama se pun Mjesec događa u vašem polju partnera, kako emotivnih, tako i poslovnih. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promjene u vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoljeti.

Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni, jer vam je sada povoljan aspekt da privučete mnoge osobe preko komunikacije.

Blizanci

Upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem financija sve do 1. srpnja/jula pa vas je napustila nervoza Marsa, ali je pokrenula energiju financija.

Pun Mjesec vam tranzitira kroz polje posla, svakodnevnice i zdravlja pa će se u toj sferi događati promjene koje vas dovode do vašeg cilja.

Rak

Vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tjera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se događalo ostaje iza vas, dok ovaj pun Mjesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak.

Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni, sretni i može im se ispuniti san koji su jedva dočekali. Što god da vam se dogodi, živite u sadašnjosti i vjerujte u ljepše sutra.

Lav

Vama je Mars u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. srpnja/jula pa nije najbolje misliti destruktivno, a mnoge osobe mogu osjetiti smanjen dotok dobrih vibracija.

Pun Mjesec će biti u vašem prirodnom polju doma, obitelji, novih početaka gdje može uzdrmati sigurnost u vašem domu, obitelji. Potrebno je da budete mirni.

Djevica

Mnoge Djevice koje su slobodne sada trebaju više izlaziti i kretati se, jer baš sada mogu upoznati osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promjene se mogu događati s ovim punim Mjesecom.

Odlazak na put ili neki očekivani cilj može se realizirati. Naglašene su poslovne ponude vezane za inozemstvo ili inozemne projekte.

Vaga

Kod vas se događaju već od 15. svibnja/maja mnoge povoljnosti s kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsjednuti uspjehom, jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrijednosti.

Ovaj pun Mjesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje. Vaše vrline i vrijednosti mogu direktno dati vam položaj.

Škorpion

Kod vas se događa ovaj pun Mjesec koji vam donosi promjene na osobnom, kreativnom, financijskom, seksualnom i fizičkom planu. Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite tko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć.

Vi sada niste spremni mijenjati svoje standarde  i potrebe, a ne možete ni mijenjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1. srpnja/jula će pokretati poslovne i emotivne veze.

Strijelac

Vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovnih partnera.

Pun Mjesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvijesti, a kojih niste ni svjesni.

Jarac

Sada je najmanje važno što drugi misle o vama. Ovaj pun Mjesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvaćate da u životu nema pravila i da je svaka osoba jedinka za sebe.

Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. srpnja/jula pa će biti raznih preokreta, a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što ih čini radosnim.

Vodenjak

Vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice, posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mjesec se događa u vašem polju karijere, što vam može donijeti neki kraj ili novi početak.

Sada vam se mogu otvoriti velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedini Vodenjaci mogu imati kontakte ili događanja s jednim roditeljem ili šefom.

Ribe

Trebate sada dobro otvoriti oči i uključiti razum, jer postoji mogućnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku, on će vam davati vrlo kreativan period.

Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako, ovo je olakšavajući period, samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.


Reci što misliš!