Lifestyle

#modnikantun

Pet vrsta tkanine zbog kojih svaki komad odjeće izgleda skuplje

Pet vrsta tkanine zbog kojih svaki komad odjeće izgleda skuplje

Neovisno o tome koliko ste platile neki komad odjeće, materijal je taj koji igra glavnu ulogu kada je u pitanju kvaliteta.

Sljedećih pet vrsta tkanine nikada ne izlaze iz mode, a komade načinjene od njih bezbrižno ćete moći nositi godinama. 

Tvid

Materijal koji je proslavila legendarna Coco Chanel uvijek je bio simbol bogatstva i otmjenosti. Ipak, osim sa skupocjenih dizajnerskim potpisom, komadi načinjeni od tvida sada se vrlo lako mogu pronaći i u high street trgovinama, a vrlo je moguće da će neki pomisliti kako nosite puno skuplji outfit nego što on zbilja jest.

Koža 

Jedan od glavnih modnih trendova ove godine upravo su odjevni komadi načinjeni od kože. Bilo da je riječ o jakni, hlačama ili haljini, kožni komadi uvijek izgledaju vrlo skupocjeno, a ono na što trebate pripaziti kod kupovine je da odaberete vidno kvalitetnu i mekanu kožu, ako se odlučite za komade od umjetne kože. 

Saten

Slip haljine i suknje načinjene od satena ne izlaze iz mode već duže vrijeme, a čini se kako ni neće uskoro. Stoga zasigurno nećete pogriješiti ako investirate u komad načinjen od ovog elegantnog materijala. 

Organza

Lagan i prozračan materijal poput organze i više je nego poželjan u proljetnim danima. Košuljice sa zanimljivim uzorcima načinjene od organze trenutno su veliki modni hit, a isto je i s ostalim komadima načinjenim od ovog materijala. 

Lan

Svima omiljeni ljetni materijal nikada ne izlazi iz mode, a osim toga uvijek izgleda elegantno. Što više možete poželjeti? 


Reci što misliš!