Lifestyle

#kosa

Frizure koje su zaista ''spas u zadnji čas''

Frizure koje su zaista ''spas u zadnji čas''

Frizure koje će šišanje staviti barem neko vrijeme na čekanje

Početkom proljeća donosimo brojne odluke koje uglavnom utječu na brojne aspekte našeg života. Tako se odlučujemo za veći broj aktivnosti s kojima bi u što kraćem vremenu vratili svoje tijelo u formu nakon duge zime te sve više vodimo računa o obrocima koje tijekom dana konzumiramo.

Šišanje također spada u skupinu odluka koje donosimo početkom proljeća jer se jednostavno želimo osjećati probuđeno i osvježeno, no vrlo često nam ova odluka teško pada. 

Istina je kako je našoj kosi periodično zaista potrebno šišanje kako bi se ona kompletno obnovila te bila zdrava, no ponekad oštećenu kosu možemo 'zakamuflirati' trendi frizurama zbog kojih nitko neće primijetiti da je našoj kosi potreban rez škarama, donosi Fashion.

@orionvanessa

Elegantna i opuštena niska punđa stvara chic look,a s kojom su brojne popularne trendseterice pronašle omiljeni beauty trik. Riječ je o frizuri koja osim što spada u skupinu najjednostavnijih i najefektnijih frizura koje će zaokružiti naš look, odličan je izbor i za svaku dužinu kose. Nadalje, pletenice su kada je stiliziranje kose u pitanju, na tronu već duže vrijeme. Ove sezone i dalje su popularne boksačke pletenice, koje su izvedene na posve neobičan i inovativan način. Pletenica umjesto razdjeljka ili pak one pletenice uklopljene u tradicionalni rep, nonšalantno spletene, pravi su pogodak. Također svoju oštećenu kosu možete vratiti u život brzim rješenjima u vidu modnih dodataka, poput šešira, ukosnica, marama ili rajfova za kosu, a koji su ove sezone izrazito popularni!

@amberfillerup

@amberfillerup

@kristin_ess

@amberfillerup

@amberfillerup

Foto: Instagram


Reci što misliš!