Lifestyle

#astro

Koji su karakteristični poroci svakog znaka u horoskopu?

Koji su karakteristični poroci svakog znaka u horoskopu?

Neki su skloni alkoholu u potocima, drugima pušenje uopće nije porok, a nekima nikad dosta - seksa!

Ovan – mame ga i alkohol i cigarete. S obzirom da je vrlo tvrdoglav teško se odriče bilo kojeg poroka, tim više što mu oni ‘pomažu’ u oslobađanju od stresa.

Bik – poprilično je stabilan znak, no kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo tijelo. Ugađanje osjetilima je uvijek na prvom mjestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru čašicu.

Blizanci – često mijenjaju raspoloženja pa su skloni raznim porocima, ponajviše o računalu i internetu, pa često noći provode pred monitorom umjesto u krevetu.

Rak – njihov je znak pod utjecajem Mjeseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bijes nerijetko potiskuju velikim količinama hrane, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom riječju, oprez s njima.

Lav – kod njega su svi poroci dobrodošli, od kocke i seksa do pušenja i prekomjernih pijanstava.

Djevica – kako inače opsesivno pristupaju svim stvarima u životu, kad stvari krenu pogrešnim smjerom, posežu za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga – voli pobjeći od ružne stvarnosti uz pomoć alkohola, a ni lake droge nisu im strane. No, lako se navuku i na vježbanje koje onda prakticiraju do iznemoglosti.

Škorpion – nosi titulu najvećeg ovisnika o seksu, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.

Strijelac – ima stav besmrtnika pa mu ni jedan porok nije stran, a najčešće se nalaze u problemima s novcem zbog ovisnosti o putovanjima koja baš i nisu prikladna za njihov džep.

Jarac – najmanje je sklon porocima od svih znakova, jedino što cigarete po njima ne spadaju u ovisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da trebaju biti mršavi i lijepi.

Vodenjak – sklon je krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do boemskih likova koji nisu pod utjecajem nečega jedino pred buđenje.

Ribe – vole alkohol kako bi smanjile bol, najčešće psihičku, a kad se pojavi neki kronični fizički problem, ovisnost o tabletama je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.


Reci što misliš!