Lifestyle

Zadrani spremaju roštiljadu

Vespom oko Jadrana: Ljubitelji kultne "ose" prozujat će i kroz Zadar!

Vespom oko Jadrana: Ljubitelji kultne

Sudionici humanitarne vožnje na oldtimer vespama stižu u Zadar! Domaćini će im biti Vespa klub Zadar, u četvrtak, 30. svibnja.

Sudionici 3. VOAT-a – Vespa Oldies Adriatic Tour 2019. na isključivo starodobnim (oldtimer) Vespama obići će gotovo cijeli Jadran, a u 2300 kilometara od 25. svibnja do 1. lipnja proći će gotovo cijelu obalu Jadrana, i to s obje strane. Nakon VOAT-a 2016. i VOAT-a 2017. kada su sudionici vozili od Rovinja do Dubrovnika, došlo je vrijeme da Vespa Oldies Adriatic Tour poveže istočnu i zapadnu obalu Jadrana.

VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., vožnja života u organizaciji Vespa kluba Hrvatska humanitarnog je karaktera, a sav novac prikupljen donacijama bit će uplaćen Centru za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ iz Splita za potrebe dovršetka osjetilnog parka za djecu s poteškoćama u razvoju.

Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., susret bez prijava, kotizacija, i bez bilokakvih obveza, uz obilje dobre vožnje i još boljeg druženja izazvao je veliko zanimanje sudionika, koji sami financiraju ovu avanturu.

Svih 2 300 kilometara Vespa Oldies Adriatic Toura 2019. odvozit će 10-ak „vespaša“na starodobnim (oldtimer) Vespama, te se očekuje da će im se VOAT-a pridružiti više od 100 sudionika po različitim etapama.

VOAT (Foto: VOAT)

VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., započinje 25. svibnja a završava 1. lipnja u Rovinju. U 8 dana vožnje sudionici će voziti od Rovinja, preko Ravenne, Pescare do Baria. Nakon što trajektom preplove Jadran, vožnju nastavljaju od Drača do Dubrovnika i dalje preko Splita, Zadra i Rijeke pa sve do Rovinja, polazišne i završne točke VOAT-a.

Tijekom cijelog VOAT-a - Vespa Oldies Adriatic Toura 2019., sudionike u svakom gradu u kojemu staju i kroz koje prolaze ugošćuju i dočekuju lokalni Vespa klubovi čije se članovi pridružuju touru po dionicima.

Zadrani im spremaju roštilj!

S obzirom na to da je VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019. humanitarnog karaktera, tijekom cijele vožnje prikupljaju se donacije, a svaki donator u znak zahvalnosti dobit će službenu majicu VOAT - Vespa Oldies Adriatic Tour 2019., koju je osigurao Vespa klub Hrvatska. Na taj način Vespa klub Hrvatska nastavlja sa svojim humanitarnim djelovanjem, dok sudionicima VOAT-a - Vespa Oldies Adriatic Toura 2019. zauvijek ostaje nezaboravno iskustvo vožnje oko cijelog Jadrana uz zadovoljstvo pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija.


Reci što misliš!