Lifestyle

zodijak zna

Astro prognoze za lipanj: Bunt, emocije, nepromišljene odluke

Astro prognoze za lipanj: Bunt, emocije, nepromišljene odluke
Pixabay

Lipanj će biti dosta turbulentan zbog Marsa u Raku, a čak četiri planete se kreću retrogradno: Saturn, Jupiter, Pluton, a Neptun im se pridružuje od 21. lipnja.

Jupiter, Sunce i Neptun će biti u kvadratu što traži od nas da razvijamo samodisciplinu kako bismo produktivno usmjerili svoju energiju. Ovaj aspekt daje pretjerivanje i nesmotrenost kada su financije u pitanju. Može se javljati buntovnost i pretjerana emotivnost u vezama ili braku. Mnoge osobe sada mogu pokazivati nadmenost i ego dok pojedinci mogu podcjenjivati sebe i svoje kvalitete. Sada je potrebno da se čuvate prevare, a isto tako da i vi nikoga ne varate.

Mars iz Raka mnogim osobama može poljuljati emocije i obiteljski mir dok pojedinci mogu ishitreno donijeti odluku za razlaz ili odvajanje od obitelji uslijed želje za samostalnim životom ili zato što više nisu u stanju trpjeti neke stvari.

Kada Mars napravi opoziciju s Plutonom i Saturnom onda se stvaraju velike agresije, silovito i bezobzirno ponašanje, moguće su i depresije, apatičnost. Fizička nasilja sada se mogu povećati pa se umirite i ne izazivajte nikoga. Pojedine osobe mogu imati problem s roditeljima ili čak mogu doživjeti i gubitak roditelja ili nekoga iz obitelji.

Kada bi svi mogli malo duhovnije gledati na život, onda bi Neptun iz Riba, koje je njegovo prirodno sjedište, mnogim osobama dao intuiciju, inspiraciju, razumijevanje, osjetljivost, proroštvo pa čak i vidovitost i mnoge dobre pokazatelje za ispravne smjernice u životu.

Pojedinačne prognoze po znakovima

OVAN

Zaposleni Ovnovi u ovom mjesecu mogu imati dosta uspješan period, dok nezaposleni imaju dobre prilike za pronalazak posla. Vaš vladar Mars će tranzitirati kroz Raka i vaše četvrto polje gdje može praviti neke turbulencije ili nove početke u obitelji.

Emotivna situacija u drugoj polovini mjeseca može biti dosta turbulentna pa se smirite i ne izazivajte svađe. Pojedini Ovnovi mogu se zaljubiti dok neki, nažalost, raskidaju.

BIK

Vi možete proći dosta mirno ovaj mjesec, bez većih trzavica na poslovnom polju. Sredinom mjeseca su vam naglašene emotivne i ljubavne prilike da se uskladite s vašim partnerom.

Slobodni Bikovi mogu ovog mjeseca započeti novu vezu koja je će potrajati duži vremenski period.

BLIZANCI

Vi možete poslovno u ovom mjesecu doživjeti razna pozitivna i negativna iskustva. Svakako trebate biti oprezni i dobro razmisliti prije nego što povučete poslovne poteze. Razna iznenađenja tijekom cijelog mjeseca.

Emotivno, mnogi Blizanci mogu se radovati jer pronalaze sreću sa svojim partnerom i kako dani dolaze vi ste sve zadovoljniji u vezi ili braku.

RAK

Kod vas će cijeli mjesec tranzitirati Mars, stoga nemojte ništa na brzinu ili iz ljutnje odlučivati, posebno kada su financije u pitanju. Tijekom cijelog ljeta oskudijevat ćete u novcu pa ga sada dobro rasporedite.

Emotivno mnogi Rakovi sada mogu imati neke kraće avanture dok pojedinci imaju lijepe ljubavne romanse koje traju već duže vrijeme.

LAV

Sada je vrijeme da preuzmete inicijativu i da trčite za prilikama koje vam se pružaju. Ne preporučuje se da odugovlačite i čekate druge prilike, jer je ovog mjeseca odlična prilika. Budite puni optimizma i samo idite naprijed.

Emotivna situacija je dosta dobra pa čak u drugoj polovini mjeseca pojedini Lavovi mogu imati strasne avanture.

DJEVICA

Kod vas ne predstoje neka veća iznenađenja, kako pozitivna, tako i negativna. Sada treba raditi ono što volite da biste podigli svoju pozitivnu i preciznu crtu u poslu.

Emotivno, mnoge Djevice bi trebale više se posvetiti svom partneru, jer se on počeo osjećati zapostavljenim. Također trebate obratiti pažnju i na članove užeg kruga obitelji.

VAGA

Kod vas se nazire odlična poslovna prilika koju treba objeručke iskoristiti bez premišljanja i vaganja. Emotivno mnoge Vage sada mogu zapostaviti svog partnera ili polje ljubavi.

U drugoj polovini mjeseca slobodnim Vagama može da se dogoditi upoznavanje s budućim partnerom pa budite otvoreni za to.

ŠKORPION

Lijep i miran poslovni period je pred vama pa se možete slobodno opustiti i uživati. Pojedini Škorpioni mogu biti nezadovoljni financijskim priljevima, ali bit će i to bolje u budućnosti. Sada je dosta skromno.

Emotivno budite spremni za romantična događanja dok mnogi Škorpioni mogu uživati u novim avanturama od polovine ili krajem mjeseca.

STRIJELAC

Vama predstoje mnoga iznenađenja i neki nepredviđeni poslovni uspjesi ili neuspjesi. Ovaj mjesec može biti dosta turbulentan, ali ipak možete računati na partnera koji sve može umiriti na neki način.

Partner je uz vas i nemojte ga zapostaviti, već odvojite vrijeme za njega.

JARAC

Mnoge osobe rođene u ovom znaku sada imaju Mars u polju partnera pa će biti dosta događanja i uspjeha na poslu što nije vrhunac uspjeha, ali nije ni zanemarivo.

Emotivno je također dosta dobro i svima kojima sada ulaze u neku vezu ili brak može biti dosta lijepo i uspješno.

VODENJAK

Neka neslaganja na poslu s partnerima se mogu događati, stoga ne dozvolite da vas to nervira ili da odustanete od svog cilja. Emotivno mnogi Vodenjaci zapostavljaju partnera, obitelj i svoje drage osobe što nikako nije dobro.

Oni su zaslužili da im posvetite vrijeme. Napunite baterije za bolji period koji tek dolazi.

RIBE

Zaposlene Ribe ovog mjeseca mogu očekivati dosta lijepih prilika da napreduju i izdignu se izvan prosjeka. Svakako trebate iskoristiti ovaj pozitivan period. Emotivno, svim Ribama koje su sretne, stanje ostaje isto.

Slobodne osobe u ovom mjesecu bi se trebale pripremiti za sljedeći mjesec jer je šansa za ljubav mnogo veća.

Željka Knežević/besnopile


Reci što misliš!