Lifestyle

#sexfiles

Žene će prije doživjeti orgazam s drugom ženom nego s muškarcem?

Žene će prije doživjeti orgazam s drugom ženom nego s muškarcem?
Designed by rawpixel.com / Freepik

Muškarci, žao nam je, ali studija je otkrila da posao bolje odrađuju žene za žene...

Istraživanje koje je obuhvatilo 2300 žena, u dobi od 18 do 65 godina iz cijelog svijeta, pokazalo je da žene koje spavaju s drugim ženama mogu doživjeti orgazam čak 55 puta mjesečno. ovi rezultati će vjerojatno zvučati malo poražavajuće za muškarce, ali eto, što je tu je.

Za usporedbu, rezultati su pokazali da su žene u heteroseksualnim odnosima dosegle seksualni vrhunac samo sedam puta mjesečno, što je velika razlika.

Rezultati su još zanimljiviji jer su pokazali da heteroseksualni parovi u prosjeku vode ljubav 16 puta mjesečno, dok se lezbijski parovi bave seksualnim aktivnostima samo deset puta mjesečno.

Stručnjaci su ponudili nekoliko savjeta muškarcima kako bi im pokazali što možda rade krivo kad pričamo o seksu. "[Seks s drugim ženama] je uzbudljivo raznolik. Seks koji uključuje više različitih seksualnih ponašanja rezultira ženama koje doživljavaju više orgazama", rekla je dr. Kristen Jozkowski sa Sveučilišta Arkansas za The Sun.

Dakle, seks s malo više predigre u kojem brzo ne dolazi do penetracije, vjerojatnije će  završiti ženskim orgazmom.

Autorica '101 Sex Tips' Rebecca Dakin se slaže: "Muškarci se prebrzo previše uzbude i prerano krenu u penetraciju. Žena treba najmanje 45 minuta predigre". Eto, sad znate što kažu stručnjakinje.


Reci što misliš!