Lifestyle

#astro

Njima nikad nemojte lagati: Ova tri horoskopska znaka rođeni su detektivi

Njima nikad nemojte lagati: Ova tri horoskopska znaka rođeni su detektivi

Ova tri znaka zodijaka kao da imaju šesto čulo kada s radi i o najsitnijem pokušaju muljanja ili čaganja. Oni u malom prstu imaju sve ‘metode’ prepoznavanja i verbalnih i neverbalnih znakova laganja i kao da im se odmah upali ‘detektor laži’!

Djevica –  u trenu će prepoznati i najsitniju laž. Njima je čak i pomalo zabavno analizirati ponašanje drugih osoba i ‘čitati’ što misle ili imaju na umu. Baš ništa im ne može promaknuti, pa zato ni ne pokušavajte prevariti ovaj ‘hodajući detektor laži’!

Blizanci – koliko god su komunikativni, ne znači da su naivni. S obzirom da su stalno okruženi gomilom ljudi oni već iz iskustva znaju kada je netko iskren, a kada mulja. A ako samo nanjuše da ih pokušavate smuljati, izbombardirat će vas brojnim pitanjima da se nećete snaći.

Škorpion – ako itko mrzi kad mu lažu, onda je to on. Vrlo malo im treba da prokuže sve prevarante, a kako su po prirodi oprezni i znatiželjni uložit će puno truda da raskrinkaju sve varalice. Čuvajte se osvete Škorpiona jer su prava zlopamtila kada je laganje u pitanju!


Reci što misliš!