Lifestyle

dm-u na Kalelargi

Dejan Lovren u Zadru predstavlja svoj parfem Vetiver Rock

Dejan Lovren u Zadru predstavlja svoj parfem Vetiver Rock

Dejan Lovren, proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac i igrač europskog prvaka Liverpoola danas će od 17 do 19 sati predstavljati svoj parfem Vetiver Rock u trgovini dm na Kalelargi.

Vetiver Rock prvi je parfem brenda Rock Filius, našeg proslavljenog nogometaša Dejana Lovrena koji dolazi iz laboratorija Hrvatske Parfemske Kuće ekskluzivno u prodavaonice dm-a.

Ideja da se razvije i stvori 100 % domaći parfem vrhunske kvalitete za Dejana Lovrena pojavila se kada su osnivači i vlasnici branda Rock Filius kontaktirali Hrvatsku Parfemsku Kuću, odnosno vlasnika i glavnog parfumera Tomislava Vrbanca s vrlo jasnom vizijom onog što žele.

Nakon više mjeseci priprema i intenzivnog rada bile su gotove prve probne recepture, njih više od 300 između kojih je trebalo odabrati onu koja će postati prvi parfem brenda Rock Filius. Izbor je potom sužen na deset uzoraka, a nakon još 4 mjeseca testiranja i isprobavanja došlo se do konačne verzije parfema Vetiver Rock.

Upoznaj Dejana Lovrena na promociji mirisa Vetiver Rock. Ponesi sa sobom i svoj primjerak mirisa Vetiver Rock koji je ekskluzivno dostupan u dm prodavaonicama, a koji će još bolje mirisati uz autogram autora.


Reci što misliš!