Lifestyle

#astro

Evo zašto kažu da je Bik najbolji "materijal" za supruga

Evo zašto kažu da je Bik najbolji
Daniel Eskridge

Zvijezde nam otkrivaju sve naše mane i vrline (ako vjerujete u njih, naravno) a prema svemu čini se kako je Bik najbolji ‘materijal’ za supruga!

Njega krase mnoge vrline, od toga da je blag, dobrodušan i vjeran, do toga da mu je obitelj i dom uvijek na prvom mjestu. On nije sanjar, ne obećaje ono što ne može ispuniti, a prava žena uživat će u punoj snazi njegove nježnosti i ljubavi.

Osim toga, njegove su karakteristike upornost i prizemljenost (odlike zemljanog znaka), najstrpljiviji je od svih znakova i pomno promišlja o svemu. Racionalan je i stabilan pa se na njega mogu svi osloniti – što nije samo poželjna osobina prijatelja, nego i partnera za cijeli život!

Prema je usmjeren prema karijeri i želi uspjeti i na tom polju, prioritet mu je dom i obitelj, supruga i djeca! Racionalan je i kad je novac u pitanju, ali nije škrtica jer mu je jako bitno da uživa u životu i to dijeli s dragim osobama. Važna mu je materijalna sigurnost obitelji i to da supruzi i djeci može priuštiti ispunjenje najvećih želja. Strastven je i umiljat, ali ujedno i realan te veliki zavodnik – jednom kada se veže za jednu osobu vjeran joj je i vrlo domišljat u strasti!


Reci što misliš!