Lifestyle

#astro

Upoznajte tri najveće spavalice horoskopa

Upoznajte tri najveće spavalice horoskopa
Dragana Gordic / Freepik

Ok, svi znamo koliko je zdrav san važan za naše cjelokupno zdravlje, ali isto tako i da je popodnevni drijemež pravi izvor energije, da okrjepljuje, popravlja loš san od noći, ali i štiti srce i kognitivne sposobnosti…

I dok je nekima dovoljno tek 15 minuta da ‘živnu’ nakon drijemeža, postoje osobe koje bi svaku priliku iskoristile za spavanje. Ako je suditi prema horoskopu, ova tri znaka će iskoristiti baš svaku priliku da malo ‘ubiju oko’!

Bik

Bikovi obožavaju dremuckanje, a pruži li im se prigoda u bilo kojem trenutku u danu (čak i na radnom mjestu) ‘ubit će oko’ taman i za radnim stolom. Njih drijemanje tijekom popodneva čini produktivnijima, a ako kojim slučajem ne stignu tijekom tjedna odraditi satnice spavanja – vikend je obavezno rezerviran za to!

Strijelac

Ovaj aktivni znak ima veliku potrebu sa svaki dan resetira svoj unutrašnji sat, a popodnevni drijemež mu u tome apsolutno pomaže. A kako pripadnici ovog znaka obožavaju putovati, čak ni tad se ne libe nadoknaditi izgubljeni san – kraćim popodnevnim spavanjem.

Ribe

Ribe su emocionalni spavači, a to znači da im je potrebno puno sna. Specifično za ovaj znak jest da često spavaju uz svoje kućne ljubimce jer ih to vrlo opušta. Zato je popodnevni drijemež vrlo važan dio njihove rutine kojom brinu o svom zdravlju – i tjelesnom i psihičkom!


Reci što misliš!