Lifestyle

#ljubav

Čari i slatke muke friških ljubavnih veza

Čari i slatke muke friških ljubavnih veza
Designed by Freepik

Svi smo prošli kroz to. Uživajte dok možete!

1. Razmišljanje o tome nakon koliko biste ga vremena trebali početi predstavljati kao svojeg dečka. Jer u jednom trenutku 'prijatelj' počinje zvučati doista smiješno...

2. Razmišljanje o definiciji vas dvoje. Iako bi ovo trebao biti najlakši dio veze, često nije. Kako odrediti u kojem trenu više niste samo oni koji dejtaju nego par? U kojem trenu veza postaje ozbiljna veza?

3. Suočavanje s prvom velikom svađom. Znamo koliko bi bilo divno da je cijela veza kao onaj čarobni početak u kojemu ste ludi jedno za drugim, no vraćanje u realnost je neizbježno prije ili kasnije.

4. Suočavanje s činjenicom da niste jedina osoba u toj vezi koja ima prošlost iza sebe. Osim ako vam nije 12, i to vam je prva veza, svatko s kim izlazite imat će određenu emocionalnu prtljagu, a vi se morate naučiti nositi s njom želite li da veza potraje.

5. Otkrivanje kako će vaš novi dragi reagirati na raznorazne situacije. Što će ga nasmijati do suza, što će ga potpuno raspametiti, a zbog čega će totalno izgubiti živce...

6. Balansiranje između potrebe da svaki slobodan trenutak provodite s njim i slušanja zdravog razuma koji vam govori da ne možete tako živjeti i funkcionirati.

7. Uključivanje vašeg novog partnera u druženja s vašim prijateljima s kojima se družite godinama. Jer ne želite zanemariti najbolje prijatelje, a ne želite ni da se on osjeća isključeno.

8. Trud da ne postanete jedna od onih cura koja se baš nigdje ne zna pojaviti bez partnera. Samo to što ste u vezi ne znači da automatski imate +1 za baš sve što želite.

9. Pokušavanje da i dalje izvršavate sve svoje obaveze - da dovoljno spavate, čistite, vježbate, učite, radite...

10. Prihvaćanje činjenice da je vaš novi partner potpuno drugačiji od svih vaših bivših frajera. Što je zapravo dobra stvar jer je velika vjerojatnost da neće imati sve one mane koje su vas živcirale kod vašeg bivšeg.

Reci što misliš!