Lifestyle

zabava za djecu

Twister igraonica- mjesto nezaboravne zabave u Supernova centru Zadar

Twister igraonica- mjesto nezaboravne zabave u Supernova centru Zadar

Najveći lanac konceptualnih dječjih igraonica u Hrvatskoj - Twister igraonica odavno je prepoznata kao mjesto na kojem djevojčice i dječaci bezbrižno uživaju u igri i zabavi.

Nezaboravno iskustvo svakom mališanu velika je rođendanska proslava. Iskoristite ljetnih 20% popusta na rođendanske proslave do 25. kolovoza u Twister igraonici u Supernova centru Zadar i ispunite želje svojih najmlađih.

Pomno osmišljeni paketi uključuju zabavu uz najmoderniju audio-vizualnu opremu, karaoke, disco-laser efekte i igre uz najbolje Twister animatore, tortu, grickalice, sokove i slatkiše, pozivnice, fotografije i još mnogo toga.

Izaberite između cool tematskih paketa: Galaxy, Nogometni, Jednorog, Pirati, a Twister će se pobrinuti za specijalne želje vaših najmlađih - od kostima do igara. Zabava ne mora rano završiti, jer ljetno radno vrijeme Twister igraonice traje do 22 sata.

Kvaliteta i bogata ponuda Twister igraonice u prostoru Supernova centra Zadar neprestano se razvija, što pokazuju i brojni noviteti poput pravog Baby rođendanskog tuluma za najmlađe u dobi od 1. do 3. godine. U slatko-sigurnom okruženju s posebno osmišljenim kreativnim programom, vaša beba proslavit će svoje prve rođendane na pravom tulumu!

Slavnjenici će mrdati pelenama uz mini disco, smijati se uz kazalište za bebe i uživati u natjecanju u puzanju i ostalim igarama, a sve to pod budnim okom raspjevanih animatorica. Kao iznenađenje, slavljenika i uzvanike čeka poklon iz trgovine Magic Baby, kao i Ledo rođendanska torta i Casmatino dječja podloga za bebe.

Opremljena sobicama za presvlačenjem te kutkom za roditelje, Twister igraonica postat će omiljeno okupljalište svih beba. Uživajte zajedno sa svojim mališanima u zabavi za pamćenje u Twister igraonici Supernova centra Zadar.


Reci što misliš!