Lifestyle

#ženskikantun

Uvedite u svakodnevicu dozu zloće!

Uvedite u svakodnevicu dozu zloće!
Teksomolika / Freepik

Znate onu - dobre djevojke idu u raj baš sve, loše idu kud god zažele...

Da se razumijemo, iskrena brižnost, dobrota i velikodušnost uvijek će biti na cijeni. Ali, imate li osjećaj da ste ponekad predobri na vlastitu štetu, vrijeme je da malo začinite život i opustite se!

1. Uzmite predah i jednom za promjenu organizaciju bilo čega zabavnog prepustite nekome drugome! Sjednite na zadnje sjedište i netko će preuzeti vašu ulogu. Ne morate uvijek vi biti osoba koja svima udovoljava. Udovoljite malo sebi. Umjesto da smišljate kako drugima učiniti život lakšim, otiđite na masažu.

2. Redovito se odijevate provjereno, pristojno i neutralno jer se jednostavno ne želite isticati ni na koji način. Probajte nešto drukčije, odvažnije. Top s printom ili štikle jarke boje bit će pun pogodak. Možda se uhvatite u drskom ponašanju koje je u skladu s outfitom.

3. Ne možete se sjetiti niti jednog jedinog primjera kada se niste pojavili na poslu. Bili zdravi ili bolesni, po suncu i po snijegu, kada ste imali važan ispit, uvijek ste marljivo ispunjavali svoje obveze. Uzmite dan odmora. Spavajte do podneva, ručajte, gledajte filmove cijeli dan ili šopingirajte. Razmišljajte ovako: bit će osvježeni i produktivniji kada se uhvatite u koštac s novim radnim zadacima.

4. Zločeste dečke izbjegavate u širokom luku. Ako uvijek izlazite s dobrim dečkima koji imaju stalan posao i super su uredni, a takvi su im i stanovi, budite slobodno malčice neposlušni. Navalite na voće koje ste sami sebi zabranili. Malo ljubakanja s cool frajerom koji nije vaš tip i grebanja o njegovu nekoliko dana staru bradu mogli bi pokrenuti vaš ljubavni život u pravom smjeru.


Reci što misliš!