Lifestyle

#sexfiles

Zašto erotsko donje rublje ima takvu moć nad muškarcima?

Zašto erotsko donje rublje ima takvu moć nad muškarcima?
Designed by Javi_indy / Freepik

Iz ženskog kuta: Otkrijte zašto (i kako) seksi rublje može biti poticajno za svaku ženu! A onda i za muškarce, naravno!

Prvi sam komad ženskog rublja navukla kad mi je bilo 16, i to je za mene bilo poput seksualnog prosvjetljenja. Bila je riječ o paru bijelih čarapa s podvezicom. Dobila sam ih od tete za rođendan.

Pomislila sam kako je to čudan dar, no kad sam ih poslije isprobala u svojoj sobi, i to sa štiklama, osjetila sam uzbuđenje. Napaljivao me osjećaj nečeg zabranjenog – jer dotad sam seksi žensko rublje povezivala isključivo s prostitutkama – ali i pomisao na moć koju one nerijetko imaju nad muškarcima. Počela sam samu sebe gledati drugim očima, osvijestila sam vlastitu seksualnost. Katkad sam ih nosila tijekom izlazaka. Kad sam upoznala svog prvog dečka, spomenula sam mu da imam čarape s podvezicom. Pogledao me s takvim sjajem u očima da mi je uzavrela krv. Oboje smo se totalno napalili pa je seks bio sjajan iako smo bili potpuno neiskusni.

Seksi rublje na mene djeluje nevjerojatno poticajno. Trenutačno imam više od 50 komada. I to posebnih komada: imam čak i kostim seksi bolničarke od PVC-a. Najdraža mi je haljina od crnog PVC-a. Kad je obučem, hladi mi kožu, a zatim se postupno zagrijava. Volim taj osjećaj. Nošenje seksi rublja podrazumijeva igranje uloga – a sve žene vole igre!

Seks-lekcija

Svaki muškarac svojoj djevojci treba kupiti kakav zgodan kompletić. Taj će vam se dar i te kako isplatiti, on je poput ulaganja u dobre dionice: od njega ćete uvijek iznova dobivati dividendu. Ne znate otkud biste krenuli? Najvažnije je da to bude iznenađenje – dakle, nemojte je ništa pitati, nego zavirite u njezinu ladicu s donjim rubljem da snimite veličinu i stil koji nosi. Kad ga kupite, rublje dajte lijepo zapakirati da doživljaj bude potpun. Vjerujte, i vi ćete uskoro imati što otpakirati…

Valeria (25, SAD), scenografkinja sa sklonošću prema PVC-u


Reci što misliš!