Lifestyle

kraljevska obitelj

Harry, Meghan i Archie na prvoj zajedničkoj turneji po Africi

Harry, Meghan i Archie na prvoj zajedničkoj turneji po Africi
www.profimedia.hr

Britanski princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i četveromjesečni sin Archie počeli su u ponedjeljak desetodnevnu turneju po Africi na koju Harry kreće stopama svoje preminule majke, princeze Diane.

"Afrika je dio svijeta koji mi je u proteklih 20 godina bio drugi dom", napisao je Harry na Instagramu nekoliko tjedana uoči puta.

Turneja, koja počinje u Južnoafričkoj Republici, prvo je zajedničko službeno putovanje mlade obitelji. 

U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom, poznatim borcem protiv apartheida.

Harry će potom sam otputovati u Bocvanu, Angolu i Malavi gdje će saditi stabla u rezervatu prirode, sudjelovati u vježbi protiv krivolovaca te posjetiti oboljele od AIDS-a.

Emotivni vrhunac očekuje se u pokrajini Huambo u Angoli gdje će posjetiti mjesto na kojem je 1997. nastala povijesna fotografija princeze Diane u minskom polju. Ondje će obići i ortopedski centar koji će nositi njezino ime.

Obitelj će se 1. listopada ponovno okupiti u Južnoafričkoj Republici, dan uoči odlaska u Johannesburg.

Britanski mediji objavili su da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harry i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali, Harry je buduću suprugu odveo u Bocvanu.


Reci što misliš!