Lifestyle

zodijak zna

Astro-lažljivci: Nemojte vjerovati ovim znakovima

Astro-lažljivci: Nemojte vjerovati ovim znakovima
Freeimages / Israel Papillon

Iako nitko ne govori istinu u svakom trenutku života, osobama rođenim u ovim znakovima laganje ide lakše no drugima, piše Your Tango

Ovan

Ovnovi obožavaju pretjerivati i to rade vrlo dobro. Njih ćete teško uloviti u laganju, a čak i ako se to dogodi, oni vam se neće ispričati. Uvijek se vole predstavljati puno boljima nego što jesu što uključuje mnoštvo izmišljotina koje se nikada nisu dogodile.

Blizanci

Blizanci lažu jer su prelijeni trgnuti se i reći istinu, posebice u težim situacijama. Ako je istinu k tome potrebno dodatno objasniti, oni se neće zamarati time već će samo nastaviti s lažima. Ako ih ulovite u laži, oni će se samo nasmijati i optužiti i vas da sigurno ponekad lažete baš poput njih.

Vodenjak

Vodenjaci su na prvu pravi tvrdokošci, no ustvari su velike kukavice. Oni se mrze suočavati s teškom istinom pa je "ublažavaju" lažima. Nije im problem lagati ni svojim bližnjima čak ni ako znaju da će ih time povrijediti. Na kraju dana, oni izgovore toliko veliku količinu laži da i sami počnu vjerovati u njih, prenosi Index.


Reci što misliš!