Lifestyle

teška vremena

Zbog ove loše navike žene će partneru okrenuti leđa

Zbog ove loše navike žene će partneru okrenuti leđa
RTL

Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima znaju kako svaka ljubavna priča ima uspona i padova. Da, u vezi će se naći bezbroj nježnih trenutaka i razdoblja prepunih ljubavi, ali i napetih situacija ispunjenih nesuglasicama i neslaganjem.

Fleksibilnost i spremnost na kompromis iznimno su važni za uspješnost svake veze, posebice kada stignu teška vremena. Uz pomoć otvorene obostrane komunikacije izgladit će se svi potencijalni problemi u vezi.

S druge strane, to neće biti moguće ako jedna strana ima konstantnu potrebu da bude u pravu. Iako je ova loša navika često okarakterizirana kao "muška", postoje i mnoge žene koje pate od te boljke.

Ako partner osjeća stalnu potrebu da bude u pravu, neće biti spreman saslušati drugu stranu. Također, neće htjeti promijeniti ponašanje ni stav, a veza će prije ili kasnije završiti prekidom, piše Super žena.

Stručnjaci kažu kako su uspješni parovi oni koji su obuzdali svoj ego, prerasli nezrela shvaćanja života te oni koji su spremni s partnerom planirati sretnu budućnost.


Reci što misliš!