Lifestyle

#astro

Ovo su osobine horoskopskih znakova koji izluđuju druge ljude

Ovo su osobine horoskopskih znakova koji izluđuju druge ljude

Svaki horoskopski znak poznat je i po nekim lošim osobinama, koje s vremena na vrijeme izlaze na vidjelo. Doznajte koje osobine vašeg znaka mogu dovesti druge do ludila.

Ovan

Surovi, bahati, sebični. Uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. I da se cijeli svijet okrene protiv njih, oni bi i dalje tvrdili da su svi ludi, a samo oni pametni i uvijek u pravu.

Bik

Samozadovoljni, šutljivi, dosadni. Mogu jesti od jutra do mraka, kao i ne micati se s fotelje, koja je već uveliko poprimila oblik njihove stražnjice.

Blizanci

Mogu ogovarati satima. Dvolični su, mijenjaju mišljenje kako vjetar puše, teško im je vjerovati.

Rak

Posesivni i mazohisti. Nekad znaju histerizirati ako im ne poželite dobro jutro pravom intonacijom. Mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet, od depresije do histerije.

Lav

Arogantni, prepotentni. Druge gledaju s visine. Mogu cijeli dan provesti pred goledalom. Puni su velikih ideja i planova koji, na kraju, koriste samo njima, jer ih, naravno, nije briga za druge.

Djevica

Prezahtjevni, cjepidlake, vječno nezadovoljni i naporni, mogu zvocati po cijele dane. Ni previše im nije dovoljno. Stresa se oslobađaju čisteći stan, kineski porculan i ručno skupljajući mrve s poda.

Vaga

Umišljeni dobrotvori koji ne mogu pomoći ni sebi, a kamoli drugima. Treba im tjedan dana za odlučiti što naručiti u kafiću. Toliko su lijeni da ih ni potres ne bi natjerao da se izvuku iz kreveta.

Škorpion

Samoživi, perverzni, autodestruktivni. Svoju muku ne mogu podnijeti sami, pa za sobom povlače još sto ljudi.

Strijelac

Najveći kockari i rastrošnici. Mogu biti toliko entuzijastični da je ustajanje iz mrtvih i teleportacija na Mars za njih sasvim moguća. Užasavaju se priznati nekome da im je teško i svima sole pamet.

Jarac

Pravi sadisti i goniči robova. Riječ oprosti ne postoji u njihovu rječniku, jer misle da su nepogrešivi. Prodali bi dušu za društveni ugled i materijalnu korist.

Vodenjak

Vulgarni, nepristojni pametnjakovići koji uvijek sve znaju i zabadaju nos u tuđe živote. Kvazifilozofi koji su uvijek puni savjeta i planova za druge, ali vlastite ne znaju ostvariti.

Ribe

Vole se samosažalijevati. Mogu cmizdriti po cijeli dan, čekajući da ih netko dođe utješiti. Kad izađu iz depresije, vrijeme ispunjavaju pomažući drugima, a onda se opet deprimiraju i tako sve u krug, piše Mondo.

Category: 1645 - 1645

Reci što misliš!