Nagradne igre

Dobitnica nagradne igre Galerije 'Kala'

Dobitnica nagradne igre Galerije 'Kala'

Dobitnica nagrade iznenađenja, koju je pripremila Galerija 'Kala', izvučena je danas, a najviše sreće imala je Marijana Bašić iz Zadra!

Galerija 'Kala' novo je mjesto u gradu u kojem možete naći jedinstvene umjetnine i rukotvorine - slike, unikatni nakit, razne unikatne dekorativne predmete, ručno rađene torbice, te mnoge zanimljive i neobične suvenire. Istaknimo i to kako je galerija 'Kala' jedino mjesto u Zadru gdje se može nabaviti osebujni aboridžinski instrument didgeridoo, kao i gongovi te ostali egzotični instrumenti.

Galerija Kala od 2. do 7. kolovoza sudjeluje u projektu "Čokci, beskrajni ljudi ", u suradnji s vrtićem Radost, a pod pokroviteljstom Zadarske županije. Tada će djeca uz pomoć voditelja svirati instrumente kao što su didgeridoo, afrički bubnjevi, djembe i planetarni gong.

Među brojnim umjetnicima i kreativcima zasupljenima u galeriji, nalaze se: Sanja Đaković, Smiljana Franjić, Emin Buljan, Marko Novoselić, Danijel Habjanić, Iva Šuklja, Antonija Gospić, Danica Solomun, Eva Lumezi Šimatović, Ljiljana Surać, Manuela Vladić Maštruko, te mnogi drugi.

Dobitnica nagrade iznenađenja, koju je pripremila Galerija 'Kala', izvučena je danas, a najviše sreće imala je:

MARIJANA BAŠIĆ
Zadarskih bratovština 16
Zadar

 Čestitamo Marijani od srca, a ostalima više sreće drugi put!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.