Nagradne igre

Kozmetički salon Estetica vas nagrađuje!

Dočekajte ljeto spremni!

Dočekajte ljeto spremni!

Kozmetički salon "Estetika" poklanja tretman limfne drenaže i body wrappinga jednoj čitateljici koja odgovori točno na pitanje:

Kako se zove tvar slična želatini koja je sastavljena od masnoće, vode i otpadnih tvari, a nalazi se tik ispod kože i nastane zbog zadržavanja tekućine u tkivima?

 

Limfna drenaža je neizostavan tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita. Njome se potiče optok limfe u tijelu i tako ubrzava otplavljivanje toksina i otpadnih tvari iz organizma. Kolajući cijelim tijelom, odnosi otpadne tvari i odlaže ih u limfne čvorove smještene u određenim zonama po tijelu koji služe kao filtri. Tijekom tretmana stimuliraju se upravo te zone (točke) kako bi se ubrzao optok. Može se izvoditi ručno ili pomoću aparata za limfnu drenažu.

Body wrapping ili metoda ovijanja tijela je metoda koja omogućuje postizanje rezultata mjerljivih u centimetrima uz istodobno poboljšanje cjelokupnog izgleda kože.
Metoda se zasniva korištenju preparativne kozmetike i na fizikalnoj terapiji.
Učinci body wrappinga su sljedeći:
• fiziološka stimulacija i povećanje izmjene tvari u potkožnom tkivu s postupnom razgradnjom masnoga tkiva,
• pojačano odvajanje produkata razgradnje i toksina iz potkožnoga tkiva zbog povećane difuzije,
• čišćenje epiderma i stimulacija tvorbe kolagena i elastina s alfa hidroksi- kiselinama.

Vaše odgovore i podatke ostavite u formularu nagradne igre na dnu stranice, do petka 23. svibnja 2008. godine u 11 sati, i uz malo sreće, dobitnik možete postati i vi!

Izvlačenje dobitnika nagradne igre obavit će se u redakciji portala ezadar.hr u petak 23. svibnja u 12,00 sati, a sretan dobitnik ili dobitnica bit će obavješten objavom na portalu u rubrici Zabava i e-mailom.

Puno sreće žele vam:


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.