Nagradne igre

Osvojite ulaznice za koncert Steve Turre Quarteta!

Osvojite ulaznice za koncert Steve Turre Quarteta!

Hrvatska kazališna kuća Zadar i portal ezadar.hr vas nagrađuju s dva puta po dvije ulaznice za koncert američkog jazz sastava Steve Turre Quartet!

HKK Zadar, petak 28. ožujka, s početkom u 20 sati.

Steve Turre Quartet čine Nico Menci na klaviru, Marco Marzola na kontrabasu, Darrell Green na bubnjevima, te Steve Turre koji svira na trombonu i školjkama! Za ovog američkog trombonistu, koji je karijeru započeo još davne 1971. godine u orkestru Raya Charlesa, govori se da je jedan od najinventivnijih glazbenika suvremene jazz scene.

 

Što treba učiniti?

Dovoljno je točno odgovoriti na sljedeće pitanje:

Na kakvom neobičnom 'instrumentu' (osim trombona) svira Steve Turre?


Vaše odgovore i podatke ostavite u formularu nagradne igre na dnu stranice, do petka 28. ožujka 2008. godine u 11 sati, i uz malo sreće, dobitnik možete postati i vi.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre obavit će se u redakciji portala ezadar.hr u petak 28. ožujka u 13,00 sati, a sretni dobitnici biti će obavješteni objavom na portalu u rubrici Kultura ili emailom.

Dobitnici se imenom i prezimenom stavljaju na listu uzvanika HKK Zadar. Dovoljno je na dan predstave između 18 i 19 sati predstaviti se dokumentirano na blagajni HKK Zadar, i ljubazno osoblje će vam uručiti vaše karte.

Puno sreće žele vam:


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

  Vezane vijesti