Nagradne igre

Nagradna igra

Frizerski studio 'Goga' nagrađuje vas proizvodima za njegu kose Paul Mitchell!

Frizerski studio 'Goga' nagrađuje vas proizvodima za njegu kose Paul Mitchell!

Frizerski studio 'Goga' i zadarski internet portal eZadar.hr nagrađuju vas vrijednim poklonom - proizvodima za njegu kose renomirane tvrtke Paul Mitchell!

Danas je kosa lagana, sjajna, prirodna, podatna i slobodna. Inspirirana je ulicom i našim užurbanim životima. To je prirodni "no make-up" izgled kose.

Svi proizvodi Paul Michella daju čišću i laganiju teksturu bez osjećaja opterećenosti preparatima, ne gubeći pritom mogućnost kontrole i stiliziranja. Rezltat je sjajna kosa prirodnog izgleda.

Frizerski studio "Goga" eksluzivno za Zadar radi sa profesionalnim preparatima za njegu kose tvrtke Paul Mitchell - renomirane svjetske kompanije koja svoje proizvode bazira isključivo na biljnoj bazi. Djelatnice salona educiraju se u Londonu i Rimu i stalne su suradnice Fashion week-a.

U frizerskom studiju "Goga" postoji i maloprodaja Paul Mitchell preparata za njegu kose, tako da poslije tretmana za kojeg se uspostavi da je najbolji za Vas proizvod možete kupiti i ponijeti kući, te biti sigurni da svojoj kosi dajete najbolje.

Frizerski studio "Goga" i Paul Mitchell Hrvatska nagraditi će četiri čitatelja koji točno odgovore na pitanje do 15. travnja 2008. godine poklon paketima s preparatima za njegu kose Paul Mitchell.

Nagradno pitanje:

Iz koje zemlje dolazi Paul Mitchell brend?

Za više informacija o Paul Mitchell asortimanu posjetite frizerski studio "Goga", Sv. Vinka Paulskog bb, mob: 091/508-3546, ili pogledajte stranicu zastupnika za Hrvatsku na www.jpms.hr.

Pravi profesionalnci znaju što je dobro za Vašu kosu !


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.