Nagradne igre

Music Max i eZadar.hr nagrađuju vas klasičnom gitarom!

Music Max i eZadar.hr nagrađuju vas klasičnom gitarom!

Music Max d.o.o - poduzeće koje se bavi veleprodajom i maloprodajom glazbenih instrumenata i opreme, i zadarski internet portal eZadar.hr nagrađuju Vas sa vrijednim darom - klasičnom gitarom Lucida 5207!

Music Max djeluje od listopada 2004. godine u Zaprešiću, te zastupa tvrtku Carlsbro i američku tvrtku Axl koja ima pod-brandove Axl, Johnson, Palatino i Lucida.

Ponuda Music Maxa pokriva praktički sve vrste glazbenih instrumenata, glazbenog pribora i opreme, što zadovoljava potrebe učenika glazbenih škola, kao i profesionalnih glazbenika. Svojim kupcima nude stručne savjete i osiguravaju brz i pouzdan servis.

Music Max poziva vas da ih posjetite u njihovoj trgovini u Zadru (Varaždinska 21, iza Interspara), i uvjerite se u izuzetnu ponudu svih vrsta instrumenata! Ljubazni djelatnici Music Maxa rado će vam pomoći u kupnji instrumenta kojeg želite, te vas stručno savjetovati u odabiru.

Dio ponude Music Maxa možete razgledati i na njihovoj internet stranici www.musicmax.hr , u sklopu koje se nalazi i web trgovina.

Music Max u ovoj nagradnoj igri poklanja vam klasičnu gitaru Lucida 5207!

 

Što treba učiniti?

Dovoljno je točno odgovoriti na sljedeće pitanje:

Koji su pod-brandovi američke tvrtke Axl?



Vaše odgovore i podatke ostavite u formularu nagradne igre na dnu stranice do 18. ožujka 2008. godine u 11 sati i uz malo sreće dobitnik možete postati i vi!

Izvlačenje dobitnika nagradne igre obavit će se u redakciji portala ezadar.hr 18. ožujka u 12,30 sati, a sretni dobitnik bit će obavješten objavom na portalu u rubrici Zabava te putem e-maila.

Puno sreće žele vam:


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.