Ostalo / Grad Zadar

Zadarski turistički potencijali

Prezentacija zadarskog turizma u Londonu

Prezentacija zadarskog turizma u Londonu

U londonskom domu poznatog hrvatskog nogometasa Luke Modrića, u klupskim prostorijama nogometnog kluba Tottenham, u četvrtak, dana 10. svibnja, održana je prezentacija grada Zadra za britanske novinare i poslovne partnere

Na prezentaciji koja se u četvrtak održala već treću godinu za redom u organizaciji Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu, okupilo se više od pedeset britanskih novinara i drugih gostiju.

Zadarski turistički potencijali su u Londonu još jednom izazvali veliko zanimanje, no glavna zvijezda večeri u salonu sir Billa Nicholsona na Tottenhamovom stadionu White Hart Lane svakako je bio hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najpopularnijih igrača Premiershipa Luka Modrić, koji je ovom prigodom s otočnim novinarima dugo razgovarao o ljepotama Zadra i zadarskog kraja, te dijelio autograme i fotografirao se s novinarima.

Zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović je iskoristio i ovu prigodu kako bi predstavnicima najrazličitijih britanskih medija ukazao na sve prednosti Zadra i Zadarske županije, a dogadjaju je nazočio i hrvatski veleposlanik u Velikoj Britaniji Ivica Tomić.

Neki od nazočnih novinara već su posjetili Zadar, a općenito su se se zanimali za ponudu i događanja u Zadru izrazivši želju za skorim posjetom Zadru i Hrvatskoj.

Nekima od njih ta će se želja uskoro i ostvariti budući je tijekom večeri organizirana i nagradna igra te je dvoje sretnih dobitnika osvojilo vikend za dvije osobe u Zadru. Luka Modrić je gostima poklonio i majice svojega matičnog kluba, kao i potpisane nogometne lopte.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.