Ostalo / Grad Zadar

Grad Zadar je u pripravnosti

Vrančić: Spremni smo na novi snijeg

Vrančić: Spremni smo na novi snijeg

Na današnjoj Skupštini Otočnog Sabora, gradonačelnik Zvonimir Vrančić u svom se govoru na kratko osvrnuo i na nadolazeće dane u kojima najavljuju novu hladnu frontu s kojom bi trebao pasti i novi snijeg. Naglasio je kako je Grad Zadar, za razliku od „nekih" gradova, spreman za sutra i prekosutra, službe su u pripravnosti te da nema mjesta zabrinutosti.

„U slučaju da padne snijeg, čišćenje će se odvijati prema planu zimske službe. S tvrtkom Franto imamo ugovor o održavanju prometnica, čišćenju i posipanju solju. Također, u pripravnosti su i druge gradske komunalne tvrtke, Čistoća i Nasadi kojima je isporučena određena količina soli za posipanje pješačkih zona i perivojnih staza", kazao je Vrančić.

Također, gradonačelnik je pozvao građane da, ukoliko se ponovi situacija sa snježnim nanosima i poledicom, sudjeluju u čišćenju oko svojih kuća, stanova, poslovnih prostora,... Time će se njihova sigurnost i, općenito, sigurnost svih građana grada Zadra dovesti na jednu višu razinu te će se izbjeći eventualne nezgode i ozljede (padovi, lomovi i sl.).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.