Ostalo / Intervjui

u subotu velika fešta

Tomislav Bralić uoči koncerta na Viru: bit će nas 16, treba pojačati spizu!

Tomislav Bralić uoči koncerta na Viru: bit će nas 16, treba pojačati spizu!

Ovog puta publiku na Viru čeka i iznenađenje: na koncert dolazi Bralić s klapom „Intrade“ u „full paketu“ s čak 16 članova i glazbenika. Bit će to uvertira za nastup koji ih očekuje 4. kolovoza u Puli

S trećom nagradom stručnog žirija na ovogodišnjem Splitskom festivalu za novu pjesmu „Ti samo si ti“, klapa „Intrade“ dobila je dodatnu energiju za snimanje spota koji je odrađen u Zadru.

Između svih ljetnih nastupa i mega koncerta koji najbolju klapu u Hrvata čeka 4. kolovoza u pulskoj Areni, stalo je tako i fotografiranje sa snimanja koje su članovi klape odradili promovirajući novu pjesmu.

„Dobro je, radimo i kad se odmaramo. Spot nam izlazi sljedeći tjedan“, kaže nam Tomislav Bralić dan uoči virskog nastupa.

Zadrana dugo nije bilo na otoku Viru, potom su zapivali jedne izrazito hladne zimske noći, a onda i prošle godine u srpnju na „Virskom ljetu“ kada ni borova iglica više nije mogla stati među publiku.

Bilo je oko 12 tisuća ljudi, i da nije bilo sada već legendarnog i opjevanog Rozginog koncerta za Virsku noć, pisali bi o najposjećenijem koncertu svih vremena.

„Neka i ovaj put bude kao lani, ne treba biti ništa bolje niti slabije. Sjajan ambijent i puno ljudi. Bilo nam je zaista nedoživljeno, ljudi su s nama pjevali puna dva sata bez prestanka“, prisjeća se bibinjsko-zadarski pjevač čiji je neponovljivi bariton svojom srdačnošću, emotivnošću i opipljivom snagom osvojio srca svih ljubitelja klapskog pivanja i dalmatinske šansone.

Ovog puta publiku na Viru čeka i iznenađenje: na koncert dolazi Bralić s klapom „Intrade“ u „full paketu“ s čak 16 članova i glazbenika. Bit će to uvertira za nastup koji ih očekuje 4. kolovoza u Puli, na događaju koji Bralić ocjenjuje – jedinstvenim.

„Bit će nas 16 na Viru, pa pojačajte spizu“, šali se, a potom najavljuje Pulu kao središnji događaj:

„Barem što se mene tiče, to će biti koncert karijere. Prostor Arene je jedinstven i neponovljiv, mjesto gdje su nastupali glazbeni velikani, a uz televizijski prijenos bit ćemo povezani sa cijelim svijetom. Koncert, također, pada i na lijepi datum, četvrti na peti kolovoza, pa ćemo i Dan pobjede dočekati na pozornici“, još kaže Bralić.

Koncert na Viru bit će kao i svi drugi iz programa „Virskog ljeta“, odnosno u subotu na Trgu Svetog Jure ili na virskoj rivi od 22 sata, pa do „zore bile“ – kako kaže pjesma.    

 


Reci što misliš!