Ostalo / Intervjui

uoči koncerta

Zečić se veseli nastupu na Viru: Tu sam kao doma!

Zečić se veseli nastupu na Viru: Tu sam kao doma!
Boris Zubčić

Na Viru Dražena Zečića ne treba previše predstavljati; redovito nastupa na „Virskom ljetu“, novogodišnjim eventima ili, kao sada, na sam Božić. To je, uostalom, najljepše vrijeme za obitelj i prijatelje.

Premijerno je prikazao novi spot za pjesmu „Stari prijatelji se ne rastaju“, nešto prije toga predstavio album „Ja te volio nisam“, dok na „Deezer Single Mjeseca“ ima čak pet novih pjesama.

Najprodavaniji pjevač zabavne glazbe u Hrvata, Dražen Zečić, gotovo je tri puna desetljeća u modi, a na glazbenu scenu vraća se nakon četiri godine apstiniranja od studijskih albuma. I to u velikom stilu.

Veličanstveni ljubljanski koncert u krcatim Stožicama pred 14.500 fanova početkom prosinca, samo je potvrdio tu priču.

Na Viru ga ne treba previše predstavljati; redovito nastupa na „Virskom ljetu“, novogodišnjim eventima ili, kao sada, na sam Božić. To je, uostalom, najljepše vrijeme za obitelj i prijatelje.

„Tako se i ja osjećam na Viru – u društvu dobrih prijatelja. Na Božić ću ručati s obitelji, otići na misu i nakon toga krećem prema Viru“, kaže nam 50-godišnja hrvatska glazbena legenda.

Godina kojoj je preostalo svega sedam-osam dana, bila je iznimno uspješna za Zečića, a na njezinom samom kraju, s puno dobre energije, splitski pjevač proslavit će na otoku najmanje dvije stvari: Božić i 18. studijski album u 27 godina sjajne karijere.

„Izašao je novi album i jako sam sretan zbog toga. Zapravo, sjajno se osjećam i zaista se radujem koncertu. Znate, Vir mi nije obično koncertno mjesto. Tu sam kao u dnevnom boravku, među svojima. Nema pritiska, napetosti, cijela je atmosfera uvijek pozitivna i opuštena. Zato pozivam sve dobre ljude da dođu, da proslavimo Božić i zajedno pjevamo“, poručio je još ovaj popularni tekstopisac i pjevač koji na Viru nastupa 25. prosinca od 20 sati.

26. PROSINCA, BOŽIĆNA BICIKLIJADA ZADAR – VIR

Odmah sljedećeg jutra, nakon Zečićevog koncerta, dobrog sna i još boljeg buđenja, 26. prosinca od 12 sati na Branimirovoj obali u Zadru starta 22. biciklijada Zadar – Vir, ili tradicionalna virska Božićna biciklijada.

Ruta je poznata i standardna biciklistička do otoka, unatoč posebnoj regulaciji prometa u Zadru, a širom Zadarske županije poznat je i sadržaj samog biciklističkog i rekreativnog eventa.

Oko dva sata prijatne vožnje do Vira, potom osvježenje i ručak uz sjajnu zadarsku grupu „Vista“, te na kraju tradicionalno izvlačenje sretnih dobitnika kompleta biciklističke opreme i Mountain Bikea vrijednog 3.500 kuna.      

 


Reci što misliš!