Ostalo / Intervjui

dilemma posters

Ema Dilberović: Naš proizvod na nostalgičan i moderan način predstavlja Zadar

Ema Dilberović: Naš proizvod na nostalgičan i moderan način predstavlja Zadar

Zadarski barkajol poput junaka iz crtanog filma, zašto ne? Dilemma Posters upravo je motiv barkajola promovirao na svojim proizvodima koji tako nude ''pozdrav iz Zadra"!

Ema Dilberović stoji iza brenda Dilemma Posters, no u timu ima divne suradnike s kojima surađuje od samog početka brenda.

Ema, predstavi nam Zadar u ponudi Dilemma proizvoda!

Ilustraciju grada Zadra imamo od samog početka, kad smo ilustracije gradova predstavili i stavili u ponudu, dakle od ožujka ove godine. Ilustracija Zadra nalazi se na tri naša proizvoda - uokvirenim i neuokvirenim posterima, razglednicama i platnenim torbama.

Posteri se mogu naručiti putem naše web trgovine (dostava je besplatna), dok razglednice i torbe nemamo zasad u maloprodaji.

Može li se doći do Dilemme u Zadru?

Trenutno smo u potrazi za distributrima u Zadru, vjerujemo kako je ovo sjajan suvenir koji se, između ostalog, u potpunosti proizvodi u Hrvatskoj, također bi bilo lijepo vidjeti i da Turistička zajednica grada Zadra prepozna ovo kao sjajnu priliku za podržati i predstaviti hrvatski proizvod koji na nostalgičan i moderan način predstavlja Zadar. Ljudi sjajno reagiraju na ove ilustracije, tako da bi nam bilo jako drago vidjeti ovu ilustraciju u ponudi u Zadru.

53fb9330411b9410f767e921b5ed2740.jpg?v=2Kako je započela vaša unikatna priča?

Od samog početka naše priče koja je započela 2015. godine, trudimo se raditi stvari u koje vjerujemo. Svaki proizvod koji izađe iz naše male tvornice krasi vrhunska kvaliteta te proizvednja u Hrvatskoj.

Zbog toga, put koji smo odabrali je uvijek spor, ponekad težak i često kompliciran, no nikad se nismo vodili za velikim brojkama i naglim, strelovitim rastom. Kao i za sve druge stvari u životu koje su bitne, potrebno je u njih uložiti puno vremena, ljubavi i ustrajnosti.

Nitko vam neće reći da je lako, ali svi će vam reći da su takve stvari najdragocjenije.

Kroz naš brend, trudimo se njegovati upravo te vrijednosti.

Sve što radimo, radimo polako, s puno ljubavi i - najvažnije - s velikom željom da napravimo i najmanji pomak. 

U Hrvatskoj je pokretanje vlastitog brenda hrabar pothvat. Za koga su prikladni vaši proizvodi?

Jednog hladnog zimskog (božićnog) dana odlučili smo pokrenuti vlastiti brend koji će uljepšavati zidove i domove. Odlučili smo da ćemo dizajnirati i ilustrirati postere za velike i male. Kako volimo stripove, knjige, interijere, dizajn, a netko od nas (nisam!) bavi se i kaligrafijom, znali smo u kojem smjeru želimo ići. Cijeli proces dizajniranja i stvaranja postera je neizmjerno zabavan i kreativan. 

Ima li uspjeha i van Lijepe naše?

Jako smo ponosni što se Dilemma proširila i na strano tržište, na velika je vrata ušla u najveći američki online store za uređenje interijera Wayfair. I odlično se snašla! A nedavno smo svoje dječje ilustracije počeli prodavati i na američkom Project Nurseryju. Sjajan osjećaj i vjetar u leđa..

No, našoj se maloj obitelji pridružio i novi član. Vreće za igračke, recikliranje papira, odlaganje rublja ili spremanje stvari kojima treba mjesto. Dugo smo ih imali u glavi. Čekali smo. Htjeli smo da proizvod bude u potpunosti proizveden u Hrvatskoj, od početka do kraja.

Često u šali kažemo kako smo postali prava mala tvornica jer prizvodimo i vlastite drvene okvire / nosače koji su također hrvatski proizvod. Sve u svemu, rukavi su nam uvijek zafrkani, ali istinski uživamo u onome što radimo i neizmjerno smo sretni što imamo divne ljude koji nas podržavaju i s veseljem čekaju vidjeti što smo im novo pripremili. 

Ilustracija se može naručiti putem web trgovine, gdje se nalazi cijena koja ovisi o dimeniji postera. Dostava je besplatna, a ovo je link na web trgovinu

Facebook


Reci što misliš!