Ostalo / Kolumne

Ljubičasta minuta

I tako nije bilo ništa

I tako nije bilo ništa

Političari tako više ne potpisuju ugovore i ne režu crvene vrpce, nego se valjaju po plahtama s ljubavnicama

Ima ona pjesma od TBF-a u kojoj Mladen muku muči s običnim izlaskom iz kuće, jer di god pogleda, svugdi guzice i sise.

Jadan Mladen, kako mi ga je samo žao, njega i svih njemu sličnih koji, eto, više ne mogu u kvartovski dućan po pet kolača, šest banana, jedno mliko, a di si stavila banane...

Uglavnom, teško je biti muškarac zdravog vida u ljetnim mjesecima kada se djevojke šetaju u različitim komadićima odjeće koji malo prepuštaju mašti.

Da, da. Ljeto je u punom zamahu i sve što vam u ovom trenutku treba je obilna količina vode, hlada i spoznaje da možete dignuti sve četiri u zrak.

Ako ste ipak jedni od onih koji ne mogu zamisliti svakodnevicu bez protoka informacija, a znamo da nas je tehnologija poprilično gurnula prema ponoru iz kojeg povratka nema, pa i na kavi s prijateljima tipkaramo po pametnim telefonima, onda znate da se u sezoni kiselih krastavaca dere samo po laganim, lepršavim i erotikom aromatiziranim temama.

Političari tako više ne potpisuju ugovore i ne režu crvene vrpce, nego se valjaju po plahtama s ljubavnicama.

Tako smo se ovih dana naslušali o preljubu HRT-ovke koja se usudila, zamislite samo, spetljati ni manje ni više nego sa saborskim zastupnikom iz SDP-ove ekipe. Sigurno ju je očarao svojom moćnom karizmom, imidžem Tolkienovog Golluma sigurno nije. Pokleknula je naša HRT-ovka, kockala se s karijerom u toj velebnoj medijskoj kući.

Afera, prevara, rizik, visoki dužnosnik, anonimni izvori... konačno nešto što nema veze s Europskom unijom, fiskalizacijom, Ustavnim sudom i sličnim dosadnim i nevažnim sitnicama. Sve je tu: sastojci iz kojih se može skuhati paprena priča vrijedna naslovnice i specijala za časopise svjetlucavih stranica.

3,2,1, bum! Ogorčeni suprug u holivudskom stilu ucjenjuje SDP-ovca fotkama na kojima se navodno, jasno vidi ono što se ne bi smjelo vidjeti.

SDP-ovac u panici prijavljuje prijetnje policiji, a HRT-ovka dobije otkaz i zabranu pristupa na Prisavlje, kao da je počinila neki zaista gadan čin i okaljala moralnu vertikalu medijske kuće. HRT pere ruke i tvrdi se da je otkaz rezultat propusta na poslu.

Ispostavlja se tada, gle čuda, fotka nije original, već se radi o fotomontaži, onoj kakvih je svojedobno bilo na tisuće u dragom nam Feral Tribuneu.

Stranačke kolege za jedan dnevni list posprdno komentiraju: mislili smo da se radi o nekom mlađem kolegi! Hi, hi, hi! Vidi vraga!

A ja se već ponadala. Koja priča! Jedan nesposobnjaković koji nije u stanju ni izraditi dobru fotomontažu, jedna žena koja je jedan jad zamijenila drugim, usput dobila otkaz, i jedan političar kojem nakon svega ovoga može samo porasti rejting.

Naravno, u svemu tome najviše je izgubila upravo žena. I tako nije bilo ništa, rekao bi Paljetak.

Pih! U Hrvatskoj nakon Severininog filmića stvarno nikako da prasne jedan pravi seks skandal.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.