Politika

Potresi u HDSSBu se nastavljaju

Nova isključenja u HDSSBu: Izbačen i Vladimir Šišljagić

 Nova isključenja u HDSSBu: Izbačen i Vladimir Šišljagić

Potresi u HDSSBu se nastavljaju. Nakon što se stranka podijelila na dvije struje, nastavljeno je i sa isključenjima nekih članova...

Iz stranke je priopćeno da je jučer poslijepodne Sud časti izbacio iz HDSSBa i bivšeg predsjednika stranke i osječko - baranjskog župana Vladimira Šišljagića, a koji je trebao biti i kandidat stranke za gradonačelnika Osijeka na nadolazećim lokalnim izborima.

Na npvom popisu izbačenih su i Antun Glavaš, Damir Maričić, Jasna Matković, Ivan Lović, Irena Mikić Brezina, Darko Mikić i Zoran Kovač. U poslanom priopćenju stoji da su isključeni "zbog zbog ozbiljnih povreda prava i obveza člana HDSSB-a te zbog svog političkog djelovanja i javnih istupa, okupljajući i organizirajući neformalnu skupinu članova HDSSB-a s ciljem onemogućavanja redovnog rada i djelovanja legitimno izabranih stranačkih tijela".

Nije tu isključivanjima vjerojatno kraj, jer su postupci pokrenuti protiv još desetak osoba - svi oni dali su podršku Dinku Buriću koji je promptno isključen nakon što je javno zatražio ostavke vodstva stranke zbog lošeg izbornog rezultata.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.