Politika

tužba bivšeg potpredsjednika

Karamarko tuži Petrova i Bulja za klevetu

Karamarka zastupa zadarski odvjetnik Ive Brkić, a predsjednik Mandatno-imunitetnog povjerenstva Žarko Tušek potvrdio je da su jučer zaprimili Karamarkov zahtjev

Izjave Petrova i Bulja objavio je Zadarski list, a Karamarko je protiv njih podnio tužbe na sudu u Zadru čim je to objavljeno, kazao je Večernjem listu izvor blizak bivšem šefu HDZ-a dodavši: 'Neka sad izvole dokazati zbog kojih je to kriminalnih radnji Karamarko otišao, u kojim je on to postupcima obrađivan ako je bilo kriminala i tako dalje'.

'Pozivam sve koji su trebali štiti nacionalne interese da svi podignu tužbu protiv mene. Na to ću biti ponosan jer sve što radim će biti za zaštitu nacionalnih interesa. Zbog onih koji su opljačkali resurse na državnoj i lokalnoj razini sam se i uključio u politiku i neka me slobodno tuže, kao što su naše heroje locirali, transferirali i procesuirali. Mogu i mene slobodno jer ja ih se ne bojim i šaljem im poruku: Vi koji ste krivi za izdaju nacionalnih interesa - nećete', poručio je Bulj u izjavi za medije u Sinju.

'Pozivam Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da provjeravaju političare, DORH i bilo koga tko je sudjelovao u izdajama za Judine škude da i danas to isto čine i u ovoj vladi i u budućim i prošlim vladama. Sve što sam napravio stojim iza toga. Ja i sada komentiram sve te veleizdajnike koji su doveli državu ovdje i koji su izdali nacionalne interese u slučaju Ine, slobodno ih pozivam da tuže', dodao je i ustvrdio da bi 'oni koji ga tuže, mogli da je zakona o porijeklu imovine, od svoje imovine kupiti dvije Ine'.

Karamarka zastupa zadarski odvjetnik Ive Brkić, a predsjednik Mandatno-imunitetnog povjerenstva Žarko Tušek potvrdio je da su jučer zaprimili Karamarkov zahtjev za skidanje imuniteta Petrovu i Bulju te da bi se sjednica MIP-a na kojoj će se o tome raspravljati mogla održati idući utorak. 

Ako će se MIP držati dosadašnje prakse, neće im skinuti imunitet jer to nikada to ne čini kada to traži privatni tužitelj.


Reci što misliš!