Politika

Ususret izborima

Renata Sabljar Dračevac kandidatkinja za županicu

Renata Sabljar Dračevac kandidatkinja za županicu

Predsjednici ŽO organizacija SDP-a, HSLS-a i DSU-a potpisali su danas koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za župana i županijsku skupštinu. Kandidatkinja za županicu je Renata Sabljar Dračevac, a za dožupane njezin stranački kolega SDP-ovac Budimir Genda te HSLS-ovac Mate Radović, javlja Radio Zadar.

 

Predsjednici županijskih organizacija SDP-a, HSLS-a i DSU-a, Renata Sabljar Dračevac, Mate Radović i Robert Pelicarić danas su potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za župana i županijsku skupštinu.

Kandidatkinja za županicu je Sabljar Dračevac, a za dožupane njezin stranački kolega SDP-ovac Budimir Genda te HSLS-ovac Radović.

Iako uvjereni u pobjedu na županijskoj razini, izrazili su žaljenje što koaliciji nije pristupio HNS.

Tijekom koalicijskih pregovora nismo mogli usuglasiti razinu interesa jedne i druge stranke, ali to i dalje ostavlja prostor da nakon izbora zajedno sklopimo koalicijski sporazum, te isto tako da u sredinama u kojima idemo zajedno, nastavimo jednako plodno i uspješno surađivati - kazala je kandidatkinja za županicu Renata Sabljar Dračevac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.