Politika

Ususret lokalnim izborima

SDP predstavio kandidate za lokalne izbore: Ivo Bilić u utrci za zadarskog gradonačelnika

SDP predstavio kandidate za lokalne izbore: Ivo Bilić u utrci za zadarskog gradonačelnika

SDP je predstavio kandidate za lokalne izbore u Zadru.

Ingrid Antičević Marinović predstavila je kandidate SDP-a. Za gradonačelnika SDP kandidira Ivu Bilića, a za dogradonačelnicu Sabinu Glasovac.

''Građani su željni promjena. Još od devedesetih naša je vizija bolji život građana. Vlast mora služiti isključivo njima. Naš kandidat Ivo Bilić nestranački je čovjek socijaldemokratskih vrijednosti'', kazala je Antičević Marinović:

 

Sabina Glasovac kazala je kako je mladost i znanje dala Zadru.

''Grad je pod ovom vlasti već 20 godina, a na koljenima je!

Mi ćemo ponuditi rješenja i doći ćemo do svakog građanina grada Zadra.Spremni smo, imamo volje, snage, energije i ljubavi izvesti ovaj grad na pravi put.

Osigurat ćemo novim generacijama mogućnosti'', poručila je Glasovac:

 

''Ambicije ne, odgovornost da'', izjavio je Ivo Bilić. Svoju je karijeru izgradio u bivšoj Dalmatinskoj banci. Kako je kazao, želi promijeniti situaciju koja je u Zadru - alarmantna.

Nije želio govoriti o konkretnoj strategiji, ali se fokusirao na tri prioriteta. Gradska poduzeća stavit će se na službu građanima, poboljšat će se financijska konsolidacija, te će se stvarati uvjeti za gospodarski razvoj. Napomenuo je kako se među prvih 100 tvrtki u Hrvatskoj ne nalazi niti jedna iz Zadra.

''Znamo kako stvoriti povratak Zadra na mjesto u Hrvatskoj koje mu i pripada'', zaključio je Bilić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.