Politika

Stižu lokalni izbori

Bandić i Bernardić najavili kandidature

Bandić i Bernardić najavili kandidature

Zagrebački gradonačenik Milan Bandić je u Maksimiru na proslavi Međunarodnog praznika rada neizravno najavio još jednu kandidaturu za gradonačelnika, javlja HTV .

Što vi mislite je li bih se trebao kandidirati? To ćemo pitati građane koji su do sada četiri puta dali povjerenje gradonačelniku, a ja još nisam bacio koplje u trnje, odgovorio je Bandić na pitanje hoće li se ponovno kandidirati za gradonačelnika.

I predsjednik Gradskog odbora zagrebačkog SDP-a i predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić danas je potvrdio da će se kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika na idućim lokalnim izborima. Ako dobijem podršku Gradskog odbora, naravno da ću se kandidirati. To bi bilo i logično s obzirom da sam predsjednik gradske organizacije SDP-a, rekao je Bernardić na prvosvibanjskoj proslavi u Maksimiru.

Međutim, odbio je komentirati najave da će se za gradonačelnika kandidirati i njegov stranački kolega Boris Šprem te nezavisni gradski vijećnik Josip Kregar, rekavši da je SDP stranka koja ima svoj statut, pravila i organizacijski ustroj.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.