Politika

Smatra Linić

Slučaj Grbića je dokaz kako se vlast bori protiv korupcije

Slučaj Grbića je dokaz kako se vlast bori protiv korupcije

Linić je poručio Jadranki Kosor kako se nada da će kazniti one koji zloupotrebljavaju svoj položaj

"Oliver Grbić opet zloupotrebljava policiju", poručio je Slavko Linić komentirajući informaciju iz MUP-a da unutarnja kontrola nije pronašla nikakve dokaze za optužbe Damira Polančeca protiv ravnatelja policije.

Linić, naime, kaže da se u prvoj točki zaključka unutarnjeg nadzora zaključuje kako nadzor nije mogao utvrditi Grbićevu odgovornost.

"Unutarnji nadzor nije taj koji može donijeti bilo kakvu ocjenu. Istragu treba obaviti netko drugi, netko tko može doći do vanjskih svjedoka i vanjske dokumentacije", kaže Linić.

"Ovakvo laganje i širenje neistina je samo ono što je Grbić radio i do sada. Žalosno je da je takav čovjek na čelu hrvatske policije, žalosno je da se građane i medije obmanjuje na ovakav način", kazao je Linić pa poručio Jadranki Kosor kako se nada da će kazniti one koji zloupotrebljavaju svoj položaj. No, očito na to ne računa.

"Ovaj slučaj pokazat će pravo lice Jadranke Kosor i Tomislava Karamarka. Do kada će oni štititi ovako neodgovornog čovjeka i sami sebi stvarati probleme? To je poruka građanima, to je vlast koja sebe busa u prsta da se želi boriti protiv korupcije. Grbić je dokaz kako se ova vlast bori protiv korupcije", kaže Linić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.