Politika

Gostovao u Dnevniku 3

Iznervirani Kerum: Zašto niste pozvali babu Mandu s pazara koja prodaje pome?

Iznervirani Kerum: Zašto niste pozvali babu Mandu s pazara koja prodaje pome?

Kerum je ustvrdio i da prosvjednici nisu upućeni u cijeli slučaj

"Mislave, mogu nešto reć'. Zašto niste pozvali neku babu Mandu s pazara koja prodaje pome da da svoje mišljenje isto kao ovaj gospodin. U čemu se njih dvoje razlikuju", pitao je splitski gradonačelnik Željko Kerum Mislava Togonala jučer u Dnevniku 3.

Bila je to reakcija Keruma iznerviranog time što je Mislav Togonal u studio pozvao Vjeku Santrića iz inicijative Split i Društva Marjan koji je Kerumu kazao da nije napravio ništa da zaštiti Marjan te da Split ne zaslužuje ovakvog gradonačelnika upitavši ga zašto grad nije o vlastitom trošku izgradio toalete na Marjanu kojih nedostaje, a ne sva ostavljati u ruke privatnika.

"Neozbiljno je i nekorektno i nepošteno prozivati me zbog nekih insinuacija i izmišljotina pogotovo mene koji sam u 20 godina poslovanja dosada donirao i pomagao ljudima i institucijama i svemu s preko 100 milijuna kuna. I sada će netko pričati da sam išao napraviti neku korist Fani od 20.000 kuna. Pa nije narod blesav da to prihvati", odgovorio je Kerum na pitanje zašto je Grad Split, iako to nije morao, platio izradu posebne geodetske podloge potrebne za raspisivanje natječaja tvrtke Kerumove partnerice Fani.

Kerum je ustvrdio i da prosvjednici nisu upućeni u cijeli slučaj te da se tu radi o plažnom objektu gdje bi kupači mogli ići na toalet i na kavu.

"Fani je htjela napraviti taj projekt po važećem GUP-u, ali isključivo zbog toga što se radi o Fani i meni desio se ovaj slučaj. Da je itko drugi investitor, nema šanse da bi itko prosvjedovao", kaže Kerum koji je uvjeren da se ovdje radi o "pozivu na bojkot, linč".

"A praktički do Bena nema toaleta. Ovdje se ne radi o nečemu što je loše, nego o nečemu što je dobro. Naglašavam da se ovdje poštivaju propisi i zakoni i nema šanse da će se napraviti išta mimo toga", uvjeravao je Kerum, koji je otkad je na mjestu gradonačelnika poslovno zbrinuo cijelu svoju rodbinu, a vidimo i nevjenčanu suprugu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.