Politika

zašto nisu pozvani na svečanost?

Udruga HVIDR-a Zadar: Zadarska županija zaboravila je na nas!

Udruga HVIDR-a Zadar: Zadarska županija zaboravila je na nas!

Udruga HVIDR-a Zadar uputila je otvoreno pismo Zadarskoj županiji jer im nije stigla pozivnica za obilježavanje Dana Zadarske županije kao ni za svečanu sjednicu Županijske skupštine!

Donosimo pismo u cjelosti:

Iako smo se zbog nepozivanja na razne događaje te ne uvrštavanja u proračun već nekoliko puta obraćali Zadarskoj županiji dopisima u kojima smo im jasno naveli da smo samostalna pravna osoba koja Statutom djeluje na području Zadarske županije, a ne ničiji ogranak te da smo najstarija braniteljska udruga na području Zadarske županije, opet smo još jednom izostavljeni! 

Namjerno ili slučajno, upravo našoj udruzi ove godine nije stigla pozivnica za obilježavanje Dana Zadarske županije kao ni za svečanu sjednicu Županijske skupštine?

Koji su tome razlozi ne znamo, ali se nadamo da će barem nakon izbora neka nova garnitura ljudi imati više sluha i obzira i prema našoj udruzi koja već 25 godina svakodnevno radi sa stradalnicima iz Domovinskog rata te je čak nositeljica godišnje nagrade Zadarske županije iz 2010.godine, ali unatoč svemu - svako malo zaboravljena.

S poštovanjem, 

Ivica Arbanas, predsjednik Udruge HVIDR-a Zadar
 


Reci što misliš!