Politika

radni posjet

Župan Longin posjetio Općinu Ražanac

Župan Longin posjetio Općinu Ražanac
Zadarska županija

Nakon uvodnog sastanka u općinskoj vijećnici, izaslanstvo Zadarske županije u pratnji domaćina posjetilo je nekoliko lokacija u općini, između ostalog i dječji vrtić u Ražancu kojeg pohađa 46 djece.

Načelnik Miletić izvijestio je župana Longina o štetama na infrastrukturi uzrokovanim nedavnim poplavama.

- Nedavna elementarna nepogoda na području Općine Ražanac napravila je veliku štetu upravo na prometnicama te na pomorskom dobru. Nadamo se da će nam županija, u okviru svojih mogućnosti, pomoći da saniramo štetu - rekao je načelnik Miletić.

Razgovaralo se o razvojnim projektima općine, a posebno je istaknuta važnost izgradnje i opremanja školskog igrališta kojeg je Općina Ražanac nominirala na natječaj za mjeru 7.4.1 Europskog fonda za ruralni razvoj.

- Posjet Općini Ražanac pokazuje našu namjeru da svakodnevno budemo u kontaktu s našim stanovnicima. Želimo ravnomjeran razvoj svih dijelova Zadarske županije, a naše razvojne agencije stoje maksimalno na raspolaganju svim jedinicama lokalne samouprave u pripremi projekata za prijavu na natječaje za sredstva iz EU fondova - poručio je župan Božidar Longin.

 


Reci što misliš!