Politika

afera agrokor

Prodanović: Todorić će se vratiti kad bude trebalo

Prodanović: Todorić će se vratiti kad bude trebalo
RTL

Bivši čelnik Agrokora i dalje je nedostupan istražiteljima, a njegov odvjetnik Čedo Prodanović izjavio je da je trenutno u inozemstvu.

Do sada je ispitana polovica osumnjičenika u akciji Agrokor, a tijekom poslijepodneva trebali bi biti ispitani i ostali.

U podne je pred istražitelje sjeo i glavni financijski direktor Ivan Crnjac, a njegov odvjetnik uoči ispitivanja, Ljubo Pavasović Visković, izjavio je:              

"Za sada smo blizu odluci da se brani šutnjom. Prevelik je spis, preozbiljna je priča. Bilo kakva ozbiljna obrana podrazumijeva čitanje ovog revizorskog izvješća. Dakle, prije nego što se to pročita i prouči mislim da bi bila jedna prilično neodgovorna kocka s njegovom sudbinom da se ide s bilo kakvom drugom pričom", rekao je Pavasović Visković.

Odvjetnica Ljerke Puljić, Ljiljana Planinić, rekla je da njezina klijentica u svom iskazu nije teretila Ivicu Todorića.

Inače, bivši čelnik Agrokora i dalje je nedostupan istražiteljima, a njegov odvjetnik Čedo Prodanović izjavio je da je trenutno u inozemstvu.

"Pa on je trenutno vani, jedno vrijeme već, poslovno. Djeca su mu se tamo, koliko znam, zaposlila. Vratit će se kad bude trebalo", rekao je Prodanović.


Reci što misliš!